Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kaia Gerber (Foto: Facebook)

GALERIE FOTO Fiica lui Cindy Crawford pozează, la 16 ani, pentru o casă de modă, iscând controverse

Faimoasa casă de modă Chanel este criticată pentru exploatarea imaginii adolescentei Kaia Gerber (16 ani), fiica lui Cindy Crawford, în cadrul recentei sale campanii de publicitate.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2018 - 11:54

Potrivit ziarului britanic The Independent, Kaia Gerber a fost fotografiată de Karl Lagerfeld într-un apartament din Paris, pentru o campanie Chanel dedicată genţilor de lux, model „Gabrielle”.

În această campanie de publicitate, fata de 16 ani a lui Cindy Crawford apare lungită pe o canapea, în rochii scurte, stil retro.

Criticii susțin că ipostaza în care a fost fotografiată Kaia este „provocatoare” şi „inadecvată” pentru o fată minoră.

Au apărut și comentarii legate de scopul campaniei publicitare, în contextul în care poșetele din seria „Gabrielle” costă de la 2.490 la 3.990 de lire sterline, ceea ce le face inaccesibile pentru cele mai multe dintre adolescente.

„Serios? O adolescentă de 16 ani? Ce promovaţi, mai exact?”, a întrebat un cititor de pe Facebook.

În schimb, alte persoane au luat apărarea fetei de 16 ani și Casei Chanel:

"Nimic erotic în aceste imagini", „Nu a pozat nud şi nu face ceva provocator, cu conotaţie sexuală. Este o adolescentă care face ceea ce îi place şi care îşi construieşte un nume. Ea este viitorul supermodel real”, a subliniat un alt comentator de pe Internet.

Kaia Gerber a împlinit 16 ani în septembrie 2017 și este fiica actriței Cindy Crawford (52 de ani) și a omului de afaceri Rande Gerber.

Kaia Gerber a început să pozeze pentru case de modă la vârsta de zece ani.

Comentarii