Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiica actorului Bill Cosby a încetat din viață subit, la vârsta de 44 de ani

Ensa Cosby, una dintre fiicele comicului Bill Cosby, a murit la sfârşitul săptămânii trecute la 44 de ani în statul Massachusetts (SUA), potrivit unei informaţii difuzate de portalul de specialitate TMZ citat de EFE.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2018 - 12:53

Andrew Wyatt, purtător de cuvânt al familei Cosby, a declarat luni că Ensa Cosby a murit de o afecţiune renală. Presa străină scrie că Ensa, care avea probleme de sănătate de mai multă vreme, era programată pentru un transplant de rinichi. Nu a mai apucat să-l facă.

În pofida faimei şi popularităţii lui Bill Cosby, Ensa s-a menţinut departe de public şi de mass-media, cu excepţia cazului în care i-a luat apărarea tatălui său, acuzat de zeci de femei de diferite abuzuri sexuale.

"Cred ferm că tatăl meu este nevinovat de abuzurile declarate împotriva lui şi cred că rasismul a jucat un mare rol în toate aspectele acestui scandal", declarase Ensa în mai 2017, într-un interviu acordat postului de radio Sirius XM.

Peste 50 de femei au afirmat că au suferit abuzuri din partea lui Cosby, care în 2005 a recunoscut sub jurământ că a cumpărat sedative pentru a le administra femeilor cu care dorea să menţină relaţii sexuale.

Bill Cosby şi soţia sa Camille Cosby au cinci copii: Erika, Erinn, Evin, Ensa şi Ennis, care a murit în 1997 la 27 de ani în timpul unui jaf în Los Angeles, informează AGERPRES.

Comentarii

loading...