9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFii gata sa te indragostesti de aceste 5 rochii de seara calitative!

Fii gata sa te indragostesti de aceste 5 rochii de seara calitative!

Esti entuziasmata pentru ca ai fost invitata la un eveniment de seara pe care il asteptai de foarte mult timp? Inseamna ca este timpul sa te gandesti la tinuta, daca nu ai facut-o deja. Probabil vei alege o rochie, insa niciodata nu gasesti rochia ideala, care sa fie calitativa, sa arate foarte bine si sa nu coste o mica avere. Totusi, o astfel de rochie exista si o poti comanda dintr-un magazin online!

Si ca sa te convingem, in continuare o sa iti prezentam cinci modele de rochii de seara calitative, care ne-au impresionat prin croiala lor si prin cromatica!

Incepem seria de recomandari cu Rochia de seara MBG fucsia cu decolteu petrecut in V si cordon in talie. Suntem convinsi ca in primul rand vei apecia culoarea: probabil cand te gandesti la rochii de seara, fucsia nu este chiar ce ti-ai imaginat, dar trebuie sa recunosti ca arata foarte bine. Aceasta are o croiala in clos, fusta avand pliuri late ce pornesc din dreptul taliei, care este accesorizata cu o panglica mare ce se leaga in forma de funda. Decolteul este petrecut si permite vederii doar cat trebuie pentru un look senzual. Si mai mult ca sigur o sa iti placa si manecile cu o usoara tenta bufanta.

Pentru evenimentele formale de seara, unde ai nevoie de o rochie eleganta, dar care pastreaza linia office, iti recomandam Rochia de seara MBG rosie. Aceasta are un croi conic, volan in zona taliei, maneca trei sferturi si in partea superioara este accesorizata cu o funda. Tot in talie, se regaesc si patru accesorii negre cu argintiu, elegante. Suntem convinsi ca o sa iti placa aceasta rochie, mai ales ca este fabricata in Romania si are un pret foarte bun.

 

Tot o rochie fabricata in Romania este si Rochia midi neagra Moze din crepe cu maneca scurta in pliuri. Chiar daca nu este inca primavara, probabil iti doresti o rochie cu maneca scurta, pe care o poti purta in orice anotimp, datorita materialului din care este confectionata si croielii. Aceasta are un croi drept, astfel incat se potriveste oricarei siluete, fir irizant pe toata lungimea pentru un aspect deosebit si un decolteu in V la spate. Si cu siguranta vei observa si crapatura discreta de pe picior.

Dupa cum probabil ai observat si tu, unele rochii de seara ies in evidenta datorita simplitatii lor si a unui element distinct ce le scoate din anonimat. Este si cazul acestei Rochii de seara neagra cu maneci din tul brodat cu model. Este o rochie cu textura bistrech si cu un croi cambrat, ce evidentiaza frumos silueta si cu o lungime midi. Elementul ,,surpriza” al acestei rochii sunt manecile bufante din tul brodat cu stelute. Ii confera un plus de rafinament si de modernism.

 

Si bineinteles, nu puteam sa nu iti recomandam si o Rochie lunga de seara din paiete colorate Atmosphere cu decolteu tip inima. Aceasta se remarca in primul rand prin textura sa si prin cromatica oferita de paietele multicolore ce o acopera in intregime.

 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii este preferata ta si unde ai purta-o!

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă