16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFii femeie pentru tine însăți și vei fi femeie pentru cei din...

Fii femeie pentru tine însăți și vei fi femeie pentru cei din jur

Trăim prea mult în societate și prea puțin în acord cu propria persoană. Cât din stilul de mers, hainele cu care ne îmbrăcăm, gențile și accesoriile pe care le purtăm ni se potrivesc din instinct, fără să cerem părerea altora înainte? Tu ești femeie și nu ai nevoie de validare, tu știi cine ești și vei spune asta celor din jur în timp ce îți alegi una dintre gențile de damă pe care le ai și pleci unde dorești, relaxată.

 

 

„Femeile de carton”

… căci doar astfel poți să le caracterizezi, prezintă prea multă formă fără să fie în acord cu feminitatea degajată. Ele fac compromisuri după compromisuri, confundă preferințele lor cu sugestiile altora și așa mai departe.

 

 

Femeile autentice

… se folosesc de accesorii vestimentare, de stiluri diferite de pantofi sau de genți office pentru a pune în valoare un anumit fel de a fi și mai puțin pentru a se conforma mediului (la birou, la un eveniment, la o întâlnire, într-o vizită sau într-un moment festiv, formal, informal).

Cine are echilibrul între preferință personală și context va ține cont întotdeauna de preferința pur personală și de opțiunile selectate în cunoștință de cauză. Nu va imita, nu va face compromisuri, ci doar va retușa un stil vestimentar, va nuanța o alegere independentă. Va modifica doar un strop.

Tu ce ești dispusă să faci pentru a rămâne femeia de care îți place cum arată și a întruni și așteptările celorlalți (sau celorlalte) în același timp? Ajungi la compromis sau încă deții controlul?

 

 

Câte genți de damă ai acasă?

… câte stiluri se regăsesc în alegerile tale cu referire la genți? Toate trebuie să îți placă la nebunie, apoi toate trebuie să se muleze pe vestimentațiile tale. În cele din urmă, deci abia la al treilea filtru, toate trebuie să placă și lumii (soțului, iubitului, partenerului, surorii, prietenelor, colegelor).

Ei bine, accesoriul esențial devenit simbol, alături de rochie și agrafa de păr, cel mai probabil, geanta – căci despre ea este vorba – este cea care te poate arata drept femeia care ești și care vrei să rămâi.

 

“Sunt a mea”, îți vei spune. My Own

… un magazin online cu genți office, genți casual, genți plic, poșete de damă și rucsacuri de damă. Este o alegere care te lasă să te alegi pe tine de fiecare dată și să ții cont de preferințele tale cu prioritate. Utilitatea perfect vizibilă, stilul perfect pentru tine, frumusețea totală conferită sunt atuuri pentru articolele regăsite în site.

Astăzi, ai de ales. Pe vremea demult apusă a rochiilor voluminoase și a franțuzismelor, loc de geantă nu mai era. Provocările erau altele – se spune că tot ceea ce încape în geanta ta putea încăpea în pliurile rochiei respectivei domnițe.

 

Tu ești o femeie modernă

… și ai nevoie și preferi și îți place o geantă care, împreună cu vestimentația, pantofii, părul tău și machiajul, formează un tot unitar de care ești foarte mândră.

Dacă te simți bine în pielea ta și cu geanta de piele, vor confirma absolut toți ceea ce declari cu fermitate.  Vei fi cu adevărat o femeie pentru tine însăți și asta se va reflecta viu în ochii tuturor celor din jur.

Cele mai citite

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...
Ultima oră
Pe aceeași temă