15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFigura lui Trump boxează cu Merkel, prezentă la Muzeul "Madame Tussauds" din...

Figura lui Trump boxează cu Merkel, prezentă la Muzeul “Madame Tussauds” din Berlin

Spre deosebire de figurile de ceară obişnuite, reprezentarea lui Trump de la muzeul din Berlin este de fapt un actor care poartă o mască din silicon modelată după chipul preşedintelui american miliardar şi dansează pe hit-ul Abba “Money, Money, Money”.

Debutul relaţiei dintre cei doi lideri a fost unul rece, deşi Donald Trump a declarat luna trecută că a avut o “întâlnire grozavă” cu Angela Merkel în marginea summitului NATO.

Lui Trump i-au fost luate măsurile pentru Muzeul “Madame Tussauds” din New York, în 1997, pe vremea când era dezvoltator imobiliar.

Nouă persoane au lucrat mai bine de două luni pentru a realiza masca de silicon, dotată cu păr natural, a explicat purtătoarea de cuvânt a muzeului din Berlin, Nina Zerbe.

“Până la urmă, oamenii îl găsesc amuzant şi vor să facă poze cu el. Ei nu sunt dezgustaţi”, a spus ea.

“Cu un an în urmă, când am expus figura de ceară, am observat că nu este o persoană percepută în mod negativ sau căreia vizitatorii ar vrea să-i facă rău”, a precizat Zerbe.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă