7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleFestivalul Summer Well, amânat pentru august 2021

Festivalul Summer Well, amânat pentru august 2021

Într-un mesaj publicat pe Facebook, a fost transmis: „Ediţia de anul acesta a festivalului este amânată pentru august 2021”.

Având în vedere că Guvernul urmează să adopte o măsură ce va interzice adunările de peste 1.000 de persoane până pe 31 august, „nu există o altă opţiune”.

Organizatorii au subliniat că au făcut eforturi pentru #SummerWell10. „Toată lumea din echipă a lucrat din greu pentru a face această ediţie aniversară specială şi speram toţi că totul va fi bine în final. Ştim că înţelegeţi că siguranţa comunităţii noastre şi a artiştilor este prioritară în această situaţie fără precedent”.

Noile date ale festivalului sunt 14 – 15 august 2021. Evenimentul „Night Picnic” va avea loc pe 13 august 2021.

Majoritatea artiştilor din lineup-ul de anul acesta au reconfirmat şi vor fi adăugate noi nume, a mai fost anunţat.

„Până atunci, împreună cu partenerii, ne folosim de acest timp pentru a extinde platforma Summer Well cu noi evenimente şi programe”.

Toate biletele rămân valabile pentru ediţia din 2021. Opţiunile pentru cei care au cumpărat deja bilete şi nu vor putea participa anul viitor la eveniment vor fi anunţate curând.

La ediţia de anul acesta erau anunţaţi, între alţii, Of Monsters and Men, Keane, Nothing But Thieves şi Woodkid.

Cele mai citite

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...

Seară istorică pentru Georgia! Gruzinii s-au calificat pentru prima dată la un Campionat European

Naţionala de fotbal a Georgiei s-a calificat în premieră la un turneu final al unui Campionat European, după ce a câștigat la loviturile de...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă