Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Festivalul Película 2018: Focus Peru şi secţiune competiţională, în premieră

Cea de-a treia ediţie a festivalului Película - Latin America Film& Experience va avea loc între 12 şi 16 septembrie, la Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2018 - 15:49

Festivalul se concentrează pe cultura latino-americană şi combină proiecţiile de filme cu demonstraţii de dans, mâncare şi muzică şi expoziţii de fotografie.

Peru este ţara în focus anul acesta, la Película. Ambasada Peru în România este invitatul de onoare al acestei ediţii şi consideră acest eveniment o ocazie perfectă pentru a pune în lumină artiştii tineri şi foarte talentaţi, cultura ţării, dar şi pentru a suda relaţia dintre România şi Peru.

Ediţia de anul acesta aduce pentru prima dată în faţa spectatorilor o secţiune competiţională dedicată filmelor provenite din America Latină. Înscrierile au fost realizate prin intermediul platformei Filmfreeway şi s-au încheiat la finalul lunii iunie.

Titlurile ce vor face parte din competiţie vor fi anunţate în luna august.

Comentarii

loading...