Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FBI a audiat-o pe Deborah Ramirez, a doua femeie care îl acuză pe Kavanaugh

Agenţii FBI au audiat-o duminică pe Deborah Ramirez, una dintre cele trei femei care l-au acuzat pe Brett Kavanaugh, nominalizat de preşedintele american, Donald Trump, la Curtea Supremă, de comportament sexual nepotrivit, relatează The Guardian.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2018 - 17:20

Potrivit surselor, Ramirez le-a oferit investigatorilor şi numele altor persoane care i-ar putea confirma povestea.

Prima femeie care l-a acuzat pe Kavanaugh că a încercat să o violeze, Christine Blasey Ford, nu a fost încă contactată de FBI, conform unui membru al echipei sale de jurişti.

Luni dimineaţă, Michael Avenatti, avocatul unei alte femei care l-a acuzat pe Kavanaugh de comportament sexual nepotrivit, Julie Swetnick, a precizat că ea nu a fost contactată de FBI.

Avenatti a precizat: „Este revoltător că clienta mea nu a fost contactată de FBI pentru că Trump le-a transmis să nu facă acest lucru. El încearcă să ajute nominalizarea punând piedici în faţa aflării adevărului. Este o ameninţare la adresa democraţiei”.

Dianne Feinstein, principala membră a Partidului Democrat din comitetul judiciar al Senatului, a cerut Casei Albe şi FBI să publice directiva oficială privind scopul investigaţiei. Într-o scrisoare de duminică, ea a cerut să fie publicate orice modificări aduse directivei originale.

Mazie Hirono, o altă membră a comitetului judiciar al Senatului, a pus la îndoială credibilitatea anchetei, având în vedere limita de timp.

„Este destul de grav. Dar apoi să limitezi FBI şi privind scopul şi persoanele care vor fi chestionate, acest lucru ... voiam să folosesc cuvântul farsă, dar nu acest timp de investigaţie aşteptăm de la FBI”, a declarat ea.

Între timp, un alt coleg al lui Kavanaugh din perioada petrecută la Yale l-a acuzat pe judecător că a minţit în timpul declaraţiilor în faţa comitetului judiciar al Senatului, atunci când a vorbit despre consumul său de alcool.

Charles Ludington, fostul coleg al lui Kavanaugh, a declarat că „a fost perturbat de felul în care Brett şi-a descris consumul de alcool”.
Ludington a declarat că Kavanaugh era „un consumator frecvent de alcool”.

„De multe ori l-am văzut vorbind incoerent şi împiedicându-se din cauza consumului de alcool, berea nefiind singura sursă de alcool. Atunci când se îmbăta, devenea agresiv”, a declarat Ludington.

Ludington a precizat că nu consideră că faptul că a consumat alcool în tinereţe ar trebui să îl condamne pe viaţă pe Kavanaugh, dar el este îngrijorat de faptul că acesta a minţit sub jurământ.

Comentarii