11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFBI a audiat-o pe Deborah Ramirez, a doua femeie care îl acuză...

FBI a audiat-o pe Deborah Ramirez, a doua femeie care îl acuză pe Kavanaugh

Potrivit surselor, Ramirez le-a oferit investigatorilor şi numele altor persoane care i-ar putea confirma povestea.

Prima femeie care l-a acuzat pe Kavanaugh că a încercat să o violeze, Christine Blasey Ford, nu a fost încă contactată de FBI, conform unui membru al echipei sale de jurişti.

Luni dimineaţă, Michael Avenatti, avocatul unei alte femei care l-a acuzat pe Kavanaugh de comportament sexual nepotrivit, Julie Swetnick, a precizat că ea nu a fost contactată de FBI.

Avenatti a precizat: „Este revoltător că clienta mea nu a fost contactată de FBI pentru că Trump le-a transmis să nu facă acest lucru. El încearcă să ajute nominalizarea punând piedici în faţa aflării adevărului. Este o ameninţare la adresa democraţiei”.

Dianne Feinstein, principala membră a Partidului Democrat din comitetul judiciar al Senatului, a cerut Casei Albe şi FBI să publice directiva oficială privind scopul investigaţiei. Într-o scrisoare de duminică, ea a cerut să fie publicate orice modificări aduse directivei originale.

Mazie Hirono, o altă membră a comitetului judiciar al Senatului, a pus la îndoială credibilitatea anchetei, având în vedere limita de timp.

„Este destul de grav. Dar apoi să limitezi FBI şi privind scopul şi persoanele care vor fi chestionate, acest lucru … voiam să folosesc cuvântul farsă, dar nu acest timp de investigaţie aşteptăm de la FBI”, a declarat ea.

Între timp, un alt coleg al lui Kavanaugh din perioada petrecută la Yale l-a acuzat pe judecător că a minţit în timpul declaraţiilor în faţa comitetului judiciar al Senatului, atunci când a vorbit despre consumul său de alcool.

Charles Ludington, fostul coleg al lui Kavanaugh, a declarat că „a fost perturbat de felul în care Brett şi-a descris consumul de alcool”.
Ludington a declarat că Kavanaugh era „un consumator frecvent de alcool”.

„De multe ori l-am văzut vorbind incoerent şi împiedicându-se din cauza consumului de alcool, berea nefiind singura sursă de alcool. Atunci când se îmbăta, devenea agresiv”, a declarat Ludington.

Ludington a precizat că nu consideră că faptul că a consumat alcool în tinereţe ar trebui să îl condamne pe viaţă pe Kavanaugh, dar el este îngrijorat de faptul că acesta a minţit sub jurământ.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă