20.8 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeLifestyleFashionSfaturi care îți pot schimba look-ul atunci când porți blugi

Sfaturi care îți pot schimba look-ul atunci când porți blugi

Blugii reprezintă unul dintre cele mai comune articole de îmbrăcăminte din întreaga lume, fiind aproape o parte fundamentală a vieții unui număr mare de oameni care lucrează, trăiesc și își desfășoară orice activitate purtând blugi.

Blugii reprezintă unul dintre cele mai comune articole de îmbrăcăminte din întreaga lume, fiind aproape o parte fundamentală a vieții unui număr mare de oameni care lucrează, trăiesc și își desfășoară orice activitate purtând blugi. Perechile de blugi damă se pot găsi într-o mare varietate de stiluri și modele și sunt făcute pentru a arăta bine pe oamenii care le poartă și să le sublinieze cele mai bune caracteristici pentru a-i face să arate mai bine ca niciodată.

Probabil te gândești că ceea ce ai citit mai sus nu este adevărat, dar acest lucru se datorează probabil pentru că nu ai primit câteva sfaturi cu privire la stilul sau la designul potrivit de blugi damă care să ți potrivească și care să îți flateze silueta. Dar nu numai stilul și designul blugilor de damă contează, totul, inclusiv țesătura folosită, cusăturile și accesoriile, toate contribuie la crearea unui aspect general pentru acea pereche de blugi din denim care poate fi sau nu potrivită pentru tine.

Întrebările care ne vin neintenționat în cap atunci când ne gândim la toate lucrurile menționate mai sunt sunt ce stiluri, modele sau țesături sunt cele mai potrivite pentru tine? Sau cu alte cuvinte, ce ar trebui să cauți la o pereche de blugi. Răspunsul este mult mai simplu decât ai crede atunci când îți pui această întrebare. Alege perechea de blugi damă care ți se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al confortului cât și al stilului.

Ușor de zis, greu de făcut, deoarece întrebarea cu adevărat relevantă este ce vi se potrivește cel mai bine, iar acest răspuns este mai greu de găsit. Pentru a găsi soluția acestei întrebări, trebuie să realizăm cât de complexă este întrebarea și să ne dăm seama că răspunsul este unul care ține strict de preferințele personale, deci niciodată nu va exista răspuns corect sau greșit. Cu toate acestea, câteva sfaturi generale sunt întotdeauna utile în găsirea stilului potrivit de blugi damă.

Dacă ai un tip de corp mai subțire, atunci stilurile bootcup sau skinny vor funcționa cel mai bine pentru tine. Cu toate acestea, anul acesta sunt în trend blugii evazați și pantalonii cu talie înaltă. Dacă vorbim despre femeile care au un corp mai plinuț sau cu forme mai voluminoase tendințele pentru sezonul de primăvară-vară avantajează acest tip de femei decât cele mai subțiri. În cazul sezonului rece, blugii se asortează de minune cu binecunoscutele geci damă care nu lipsesc din garderoba niciunei femei. La fel ca și blugii de damă, aceste geci damă nu vor ieși niciodată din garderoba femeilor, fiind piese atemporale care nu se demodează.

Stilul evazat se potrivește foarte bine atât pentru femeile cu forme, cât și pentru femeile slabe, deși un sfat bun pentru femeile cu forme ar fi să evite blugii care au buzunare și modele ostentative, deoarece le pot face să arate mai late decât sunt de fapt, în loc să pună în evidență și să sublinieze cele mai bune caracteristici.  Trebuie să fii atentă atunci când alegi blugii potriviți ție și să te simți confidentă și confortabilă în aceștia. Asta este cel mai important aspect atunci când te gândești la perechea perfectă stilului tău.

Cele mai citite

SUA, din nou în fața paralizării administrației federale, fiind lipsită de o lege a finanțelor

Statele Unite se află la doar câteva ore de o paralizie a administraţiei federale, în lipsa unui vot privind finanţarea acesteia, un scandal în...

Spania, aproape de o tragedie ca cea de la Colectiv. Incendiu izbucnit într-un club de noapte. Cel puțin 13 persoane au murit

Cel puțin 13 persoane au murit într-un incendiu care a izbucnit într-un club de noapte din Murcia, în sud-estul Spaniei, au anunțat duminică oficialii,...

Șeful politicii externe a UE a declarat că Ucraina are nevoie de mai mult ajutor militar

Șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, a declarat duminică, în timpul unei vizite la Kiev, că Ucraina are nevoie de mai mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies