16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Cum sa lansezi un magazin online de haine pe un server de gazduire Magento?

Vrei sa lansezi un magazin de haine? Un plan de gazduire Magento te ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate fara sa fie necesara o investitie considerabila. Acest software este ideal pentru eCommerce si iti ofera acces la toate functiile de care ai nevoie pentru a-ti construi un brand puternic in industria de fashion. Iata de ce sa alegi aceasta solutie pentru a-ti urma pasiunea!

Magento este o platforma open-source

Spre deosebire de Shopify si alte solutii similare, Magento este disponibil gratuit. Aceasta aplicatie iti permite sa efectuezi un numar mare de customizari si sa modifici direct codul sursa. Pe langa asta, ai parte de o gama variata de extensii ce iti ofera un nivel de control superior. In situatia in care nu te descurci sa realizezi o anumita actiune, poti angaja oricand un dezvoltator specializat care sa te ajute. In plus, nu esti la fel de limitat precum atunci cand alegi sa folosesti plugin-uri pe un CMS. In schimb, ai parte de optiuni precum catalog management, analytics & reportings sau conversion tools.

Comunitatea este pregatita sa te ajute

Magento are o comunitate formata din dezvoltatori, bloggeri, manageri de proiect si alte persoane cu functii similare. Acestia sunt activi in mod frecvent si sunt gata sa te ajute sa rezolvi toate problemele de natura tehnica. Forumul oficial dispune de peste 300.000 de membri care se sprijina intre ei si isi ofera toate cunostintele. Acestia pot fi inclusiv contactati individual, pentru a te ajuta sa-ti dezvolti afacerea pe serverul de gazduire Magento intr-un timp mai scurt.

Ai optiune de integrare third-party

Magento poate fi integrat impreuna cu o gama variata de servicii software. Printre acestea se numara diverse unelte pentru livrare sau transport, precum si cele de la Google. Spre exemplu, se poate integra o unealta de Analytics, una de checkout sau una pentru baza de date. De asemenea, ai posibilitatea de a adauga metode de plata multiple. Cele mai comune sunt Paypal, Authorize.net sau transferul bancar. Serverul de gazduire Magento iti permite sa incluzi si optiunea de plata la livrare, la care poti apela pentru a spori numarul clientilor.

Planurile de hosting Magento garanteaza o performanta superioara

Inainte de a-ti construi magazinul, trebuie sa te asiguri ca dispui de servicii de hosting optimizate. Acestea necesita o investitie mai mare decat gazduirea partajata, insa vei avea parte de o viteza de incarcare superioara si de un alt nivel de performanta. Asigura-te ca in pachetul de gazduire Magento dispui de scaner exploit-uri si de actualizari automate. Un alt serviciu pe care sa-l verifici este cel de backup automat, care garanteaza restaurarea continutului in situatiile neplacute.

In planurile de hosting pentru Magento de pe www.thc.ro ai parte de pana la 4 ori mai multe resurse, indiferent de editia pe care o folosesti. De asemenea, exista un firewall activ. Acesta blocheaza toate atacurile rau intentionate si te ajuta sa eviti virusii sau programele malware. Alege-ti acum pachetul dorit incepand de la 0,95 euro/luna si ai parte 99,99% uptime si spatiu de stocare SSD pentru a te bucura de performante superioare!

Ultima oră
Pe aceeași temă