13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFanii „James Bond” supuși unui concurs de mii de dolari! Ce trebuie...

Fanii „James Bond” supuși unui concurs de mii de dolari! Ce trebuie să facă

Platforma pune la bătaie suma de 1.000 de dolari (aproximativ 850 de euro) fanilor care reușesc ca în termen de 30 de zile să vizioneze toate cele 24 de producții din franciză lansate până acum.

Cu toate acestea, fanul trebuie să îndeplinească o serie de reguli/

„Sunt mai mult de 51 de ore de filme şi mult prea mult Martini!”, a precizat site-ul Nerd Bear în anunţul său.

Pentru a aplica, fanii, obligatoriu majori, trebuie să răspundă anumitor condiţii. Să aibă naţionalitate americană sau să ocupe un post full time în SUA.

Concurenții trebuie să  aibă „o atenţie extraordinară pentru detalii”. Persoana aleasă va lua notiţe şi la finalul celor 30 de zile va preda o “foaie de lucru”.

Persoanele care răspund tuturor condiţiilor sunt invitate să completeze un formular, în care vor bifa filmul preferat şi în care vor explica de ce sunt “super-fanii” francizei şi de ce merită această “slujbă”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă