Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fake news cu privire la moartea regizorului grec Costa-Gavras

O informaţie potrivit căreia regizorul grec Costa-Gavras a murit, joi, a apărut pe Associated Press timp de o oră, ulterior agenţia anunţând că informaţia a fost atribuită unui cont de twitter al ministrului Culturii elen, care s-a dovedit a fi fals.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2018 - 09:06

"Costa-Gavras este în viaţă şi a apărut joi într-o emisiune de televiziune", a menţionat o variantă corectată a ştirii.

Agenţia a precizat, ulterior difuzării ştirii, că informaţia a fost oferită de pe un cont fals atribuit în mod eronat ministrului Culturii din Grecia, Mysini Zorba.

Gavras este cunoscut pentru peliculele cu tentă politică, filmul său din 1969, "Z", cu Jean-Louis Trintignant în rolul principal fiind distins cu premiul Oscar.

În 2001, Costa Gavras a filmat la Bucureşti pentru pelicula sa "Amen", şi a povestit că în timpul petrecut în Capitală, membrii echipei sale au fost jefuiţi de şase ori.

Comentarii

loading...