10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFaimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o...

Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte

Jimmy’z, cel mai faimos club de pe riviera franceză, mai exact din Monaco, se mută pentru o noapte, joi 15 Noiembrie, la București, in club-restaurantul NUBA, locația de iarnă  proaspăt reamenajată, din Str. Grigore Gafencu 27.

NUBA si Jimmy’z sunt etaloane ale vieții luxoase de noapte, având mulți clienți comuni, constanți, și de aceea au decis să organizeze împreună o petrecere aici, la București.

Printre cei mai fideli clienți ai clubului Jimmy’z din Monte Carlo se numără și faimosul designer și promoter al unui life-style ultra-exclusivist, Philipp Plein. Acesta și-a anunțat intenția de a veni în București pentru această petrecere, cea mai importantă masă a locației fiind deja rezervată pentru el și posibil prietenul său, celebrul artist grafic, Alec Monopoly.

Șampania și vinurile scumpe vor întregi peisajul unei nopți la Monaco, oferind participanților aceeași experiență extravagantă chiar în inima Bucureștiului.

Clubul Jimmy’z este un simbol al vieții de noapte luxoase din Europa, acesta fiind cel mai prestigios și sonor nume de pe șcena de entertainment din Sudul Frantei. Cei mai bogați oameni din lume sunt ‘clienții casei’, venind de peste tot de pe Coasta de Azur, deseori cu elicopterul, pentru a lua parte la aceste petreceri.

Seara va debuta cu o cină cu preparate fine de inspirație asiatică, fusion contemporane, undeva în jurul orei 22:00, iar mai apoi, spre miezul nopții, atmosfera va deveni vibrantă, restaurantul transformandu-se într-un club select.

În această vară la invitația grupului NUBA artiști internaționali precum Jason Derulo, Rick Ross, Paris Hilton, Gianluca Vacchi, Antonis Remos, Gipsy Kings sau Craig David au concertat în locațiile Nuba Beach Club și #NUBASummervibes, punând România pe harta internațională a circuitului de petreceri și destinații exclusiviste din lume, precum Mykonos, St Tropez, Dubai sau Miami.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă