13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFacebook a lansat Threads, o aplicaţie de mesagerie pe Instagram bazată pe...

Facebook a lansat Threads, o aplicaţie de mesagerie pe Instagram bazată pe imagini

Acest nou serviciu oferit de gigantul reţelelor de socializare se află în concurenţă directă cu aplicaţia de mesagerie Snapchat.

Threads este o aplicaţie care foloseşte o listă de “prieteni apropiaţi” (close friends) pe Instagram, reţeaua de socializare dedicată imaginilor aparţinând grupului condus de Mark Zuckerberg.

“Threads este cea mai rapidă modalitate de a împărtăşi o fotografie sau un videoclip cu prietenii voştri apropiaţi de pe Instagram”, a declarat directorul de strategie al Instagram, Robby Stein.

“Mesajele de pe lista voastră cu prieteni apropiaţi vor apărea atât în Threads, cât şi în Direct (mesageria internă a aplicaţiei Instagram), astfel încât să puteţi controla complet cum şi cu cine doriţi să interacţionaţi”, a mai spus Stein.

Aplicaţia se deschide direct în camera video a telefonului pentru a permite trimiterea mai rapidă de fotografii şi înregistări video. Această caracteristică este extrem de populară în rândul publicului tânăr, iubitor al comunicării vizuale.

Threads, care este disponibilă la nivel mondial pe toate telefoanele cu sistemul de operare Android şi pe iPhone, permite de asemenea utilizatorilor să îşi actualizeze starea pentru a indica activitatea pe care o desfăşoară sau tipul locului în care se află, fără a oferi o adresă exactă.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...
Ultima oră
Pe aceeași temă