12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleEugenie Bouchard donează din banii fanilor

Eugenie Bouchard donează din banii fanilor

După ce Eugenie Bouchard a postat pe Twitter un mesaj în care spunea că autoizolarea ar fi mai amuzantă dacă ar avea un iubit, fanii jucătoarei de tenis au luat cu asalt internetul și s-au oferit să îi țină companie.

Se pare că Eugenie a primit o sumedenie de CV-uri din partea admiratorilor ei în acest sens, iar acest lucru i-a dat o idee. Canadianca a făcut un live pe Instagram și, în schimbul unei sume de bani, a acceptat o întâlnire cu unul dintre fani. Scopul a fost unul nobil, banii urmând să fie donați pentru lupta împotriva pandemiei Covid-19.

Blonda a făcut live-ul în compania Alliei LaForce, o jurnalistă din Statele Unite ale Americii, iar, la un moment dat, comediantul Bob Menery a intervenit și a invitat-o pe Bouchard în oraș în schimbul a 400 de lire. LaForce i-a spus că ar trebui să oferte măcar 3000 de lire, însă sportiva a acceptat. După ce a primit acordul lui Bouchard, Bob a glumit și i-a spus că îi mai oferă 800 de lire dacă la întâlnire va vorbi folosind un accent britanic.

Jucătoarea a acceptat din nou, însă a explicat: „De ce-mi faci asta, Bob? Mă simt obligată, mă simt ca și cum spun da pentru că este pentru caritate, dar nu mă simt confortabil deloc, să știi. O să spun da, dar nu știu să vorbesc cu accent”, au fost cuvintele jucătoarei în vârstă de 26 de ani.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă