Eugenie Bouchard donează din banii fanilor

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2020 - 09:57

După ce Eugenie Bouchard a postat pe Twitter un mesaj în care spunea că autoizolarea ar fi mai amuzantă dacă ar avea un iubit, fanii jucătoarei de tenis au luat cu asalt internetul și s-au oferit să îi țină companie.

Se pare că Eugenie a primit o sumedenie de CV-uri din partea admiratorilor ei în acest sens, iar acest lucru i-a dat o idee. Canadianca a făcut un live pe Instagram și, în schimbul unei sume de bani, a acceptat o întâlnire cu unul dintre fani. Scopul a fost unul nobil, banii urmând să fie donați pentru lupta împotriva pandemiei Covid-19.

Blonda a făcut live-ul în compania Alliei LaForce, o jurnalistă din Statele Unite ale Americii, iar, la un moment dat, comediantul Bob Menery a intervenit și a invitat-o pe Bouchard în oraș în schimbul a 400 de lire. LaForce i-a spus că ar trebui să oferte măcar 3000 de lire, însă sportiva a acceptat. După ce a primit acordul lui Bouchard, Bob a glumit și i-a spus că îi mai oferă 800 de lire dacă la întâlnire va vorbi folosind un accent britanic.

Jucătoarea a acceptat din nou, însă a explicat: „De ce-mi faci asta, Bob? Mă simt obligată, mă simt ca și cum spun da pentru că este pentru caritate, dar nu mă simt confortabil deloc, să știi. O să spun da, dar nu știu să vorbesc cu accent”, au fost cuvintele jucătoarei în vârstă de 26 de ani.

Comentarii