11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleEsti un artist la inceput de drum? Colaboreaza cu o casa de...

Esti un artist la inceput de drum? Colaboreaza cu o casa de productie video!

Daca esti un artist la inceput de drum, care are ceva de spus si cauta drumul catre celebritate, nu se poate spune ca 2020 este anul tau. In primul rand, pandemia de coronavirus a blocat orice sansa de organizare a vreunui eveniment pentru cei mai mari cantareti ai lumii, daramite pentru debutantii aspiranti.

Mai mult decat atat, chiar daca ti-ai urcat melodiile pe internet, acestea fie nu prea sunt ascultate, fie sunt descarcate gratuit si nu iti aduc niciun profit. Acest cumul de factori poate fi destul de frustrant, insa vestea buna este ca nu s-au inchis toate usile, iar sansa ta consta in colaborarea cu o casa de productie video!

O casa de productie video realizeaza reclame, prezentari de produs si de companii (corporate), dar si clipuri muzicale, toate avand scopul de a creste notorietatea (brand awareness-ul) clientilor, fie ca vorbim despre firme sau persoane fizice.

Un public mai numeros inseamna, in mod automat, si vanzari mai bune ale produselor sau serviciilor, pentru persoane juridice, respectiv o notorietate mai mare in showbiz si sanse crescute la un contract care sa te faca mai cunoscut in aceasta industrie atat de competitiva. Daca inca nu realizezi de ce ai nevoie de un clip si ce beneficii iti poate aduce lansarea acestuia, iti spunem noi in continuare.

In primul rand, continutul video este din ce in ce mai apreciat si distribuit pe internet, in special pe retelele de socializare. Pe cea mai mare platforma de video sharing din lume, YouTube, de departe cele mai urmarite productii sunt clipurile muzicale. Chiar si in Romania, rareori intra in trending alte filmulete cu exceptia acestora.

O casa de productie video te va ajuta sa ajungi viral, gasind imaginile perfecte care sa insoteasca muzica ta. Desi in prezent exista numeroase site-uri care realizeaza clipuri din imagini in miscare de tip stock (predefinite), nimic nu se compara cu originalitatea si cu armonia dintre sunet si culori pe care numai un profesionist stie sa o gaseasca.

Videomaniax este o casa de productie video din Bucuresti, fondata de Ovidiu Joita, cu o experienta de peste 15 ani in marketing online.

“Suntem aici sa ne asiguram ca melodiile tale nu trec neobservate atunci cand ruleaza pe YouTube sau la TV. Suntem asi in a descifra pas cu pas ceea ce ai de transmis si a gasi idei creative de a transpune mesaje in videoclipuri memorabile, cu tema virala. Daca esti la inceput de drum, vom gasi reteta perfecta pentru tine, intrucat unul dintre principiile noastre de baza este acela de a nu lasa pe nimeni in urma, indiferent de bugetul disponibil pentru productia de videoclipuri”, se arata pe site-ul Videomaniax.ro.

Desi poate sa semene cu scoaterea iepurelui din joben, realizarea unui clip muzical implica etape clare, pe care numai profesionistii le pot urma ca la carte.

Astfel, o casa de productie video va face un research asupra audientei si industriei relevante, urmand sa determine mesajul principal si sa scrie scenariul clipului, in urma unui brainstorming creativ. Abia apoi incepe executia propriu-zisa – filmare, editare si animatie, totul pentru ca rezultatul final sa fie unul pe masura melodiei tale si sa iti dea sansa de a deveni cunoscut.

Cele mai citite

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitării adaosului comercial la alimentele de bază până la finalul anului 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 5/2024 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă