10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleEpilarea cu laser – cea mai eficientă metodă de înlăturare a părului...

Epilarea cu laser – cea mai eficientă metodă de înlăturare a părului nedorit

Una dintre cele mai frecvente probleme de natură estetică, care ne crează în multe situații disconfort, este părul nedorit. Pentru înlăturarea acesteia am căutat de-a lungul timpului diverse metode – am încercat lama de ras, epilatorul, cremele depilatoare, ceara și benzile de epilat, dar degeaba. După un timp, părul a reapărut.

Din dorința de a se obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește eliminarea firelor de păr nedorite s-au investit timp și resurse în perfecționarea metodelor de epilare. Chiar dacă produsele existente în prezent pe piață au un grad de eficiență ridicat, sunt utile doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Tot această dorință a condus la descoperirea metodei ideale de a scăpa de părul nedorit – epilarea definitivă cu laser.

Epilarea definitivă cu laser – definiție și avantaje

Epilarea definitivă cu laser este o tehnică relativ simplă și sigură, ce presupune utilizarea unor fascicule de lumină care provin dintr-un aparat laser și care, datorită caracteristicilor sale, distrug firul de păr de la rădăcină.

Această metodă de epilare poate fi realizată prin mai multe modalități: cu laser Alexandrite, cu laser Nd-Yag sau laser cu diodă. Pe lângă acestea, mai există și epilarea IPL (Intense Pulsed Light), care utilizează lumină intens pulsată, metoda fiind mai accesibilă ca preț, dar mai puțin eficientă în ceea ce privește rezultatele.

Dintre avantajele metodei de epilat definitiv cu laser se pot menționa:

●       economie de timp și de bani – Chiar dacă inițial investiția poate părea mare, costurile generate în timp de achiziționarea produselor de epilat se pot dovedi cu mult peste aceasta. În plus, odată ce a fost eliminat definitiv părul nedorit, nu mai este nevoie de programări la salon sau de timp pierdut acasă în vederea rezolvării problemei.

●       procedură sigură și nedureroasă – Spre deosebire de clasicele metode, cum ar fi ceara sau epilatorul, epilarea definitivă cu laser nu provoacă nici un disconfort, este nedureroasă și nu conduce la apariția iritațiilor.

●       rezultate imediate, care durează mult timp – Pentru înlăturarea definitivă a părului nedorit este nevoie de mai multe ședințe, nu doar de una singură. Chiar și așa, prima ședință se dovedește extrem de eficientă, firele de păr apărând mult mai greu apoi.

Important de știut despre epilarea cu laser!

În primul rând, este necesar să se știe că această metodă de epilare nu este recomandată tuturor. Persoanele care suferă de afecțiuni ale pielii (dermatite, vitiligo, psoriazis), cele care au tatuaje, cele care manifestă o sensibilitate extrem de ridicată, cele care sunt sub tratament cu antidepresive și femeile însărcinate nu pot apela la epilarea definitivă cu laser.

Apoi, este important să se știe faptul că părul nedorit nu poate fi eliminat de tot dintr-o singură ședință. În funcție de caracteristicile acestuia va fi nevoie de un număr specific de ședințe.

Prețul unui epilat definitiv este, într-adevăr, mai mare față față de cel al unui epilat cu ceară sau cu zahăr, însă se justifică prin rezultatele excelente pe care le oferă. Acesta depinde mult de zona care se dorește a fi depilată, de numărul ședințelor și de clinica unde se realizează procedura.

Clinica Yiara – dotări de ultimă generație și specialiști cu vastă experiență

Clinica Yiara pune la dispoziția clienților o gamă variată de servicii menite să elimine problemele neplăcute de natură estetică, cum ar fi celulita, kilogramele în plus sau părul nedorit.

Sistemul de epilat definitiv utilizat în cadrul clinicii poartă numele de ELYSION și este un aparat laser care realizează epilarea la cele mai înalte standarde și în condiții de maximă siguranță.

Acesta oferă rezultate foarte bune pe orice zonă a corpului, reducând semnificativ timpul de tratament – procedura presupune distrugerea foliculului de păr aflat în faza de creștere, protejând în același timp celelalte țesuturi, temperatura de la rădăcina firului de păr ajungând până la 60-70 de grade.

Laserul ELYSION realizează eficient și sigur epilarea, împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele. Pentru rezultatele scontate se recomandă efectuarea a minim 6 ședințe, la un interval de 8 săptămâni între ele, pe tot parcursul tratamentului fiind recomandată doar epilarea prin radere.

Prețul pentru 8 ședințe de epilare definitivă laser FULL BODY este de 10.432 de lei. Însă, acum Yiara are o ofertă specială – doar 4.000 de lei pentru același tratament!

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă