15.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Emeli Sandé lansează un nou single, ‘Extraordinary being’

Piesa face parte din cel de-al treilea său album de studio, ‘Real life’, care va fi lansat pe piaţă la 7 iunie şi care este inclus în coloana sonoră a noului lungmetraj „X-Men: Dark Phoenix”.

După debutul cu ‘Our version of events’ (2012) şi ‘Long live the angels’ (2016), artista soul lansează o nouă producţie discografică prin care doreşte ca „oamenii care se simt diferiţi sau marginalizaţi de societate să ştie că nu este deloc aşa, pentru că mulţi alţii se simt asemeni lor”.

Prin ‘Extraordinary being’, alături de celelalte zece piese de pe album, Emeli Sandé celebrează diversitatea şi individualitatea fiecărui om de pe planetă care se simte diferit sau marginalizat.

Cu acest mesaj, piesa se încadrează de minune în coloana sonoră a filmului din seria X-Men în care eroii simt că sunt diferiţi deoarece sunt mutanţi. Pentru Sandé, este „o onoare” şi „un privilegiu” ca piesa ‘Extraordinary being’ să fie inclusă în noul film al lui Simon Kinberg.

„Să fii inclus într-un film de asemenea importanţă este fenomenal şi emoţional, un lucru special pentru mine”, a spus ea.

Emeli Sandé a vorbit şi despre cât de apropiată se simtă de personajul Jean Grey, interpretat de Sophie Turner, pentru călătoria atât de umană pe care o întreprinde şi pentru tăria de a-şi înfrunta propriul eu malefic, întruchipat de Phoenix.

Ultima oră
Pe aceeași temă