12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleEmblema schiului mondial, Lindsey Vonn, urăște iarna

Emblema schiului mondial, Lindsey Vonn, urăște iarna

Fosta schioare în vârstă de 36 de ani a apărut în ultimul episod al emisiunii „Laugh Out Loud”, moderată de comendiantul american Kevin Hart, pe parcursul căreia cei doi au discutat o varietate de subiecte în timp ce stăteau în căzi pline cu apă și gheață. Spre surprinderea lui Hart, Vonn a recunoscut că circumstanțele interviului nu au fost ideale pentru ea și că nu este un fan al vremii reci.

„Mulțumesc că m-ai primit. Adică nu prea vreau să stau într-o cadă cu apă rece, dar știi, e mișto”, a mărturisit blonda. „Despre ce vorbești? Nu există un loc mai bun și mai confortabil”, a răspuns Hart.

„Urăsc frigul, așa că sunt destule locuri în care aș prefera să mă aflu acum decât într-o cadă cu apă atât de rece”, a explicat medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Neîncrezător și contrariat în același timp, Hart a insistat cu întrebările despre acest subiect, mai ales că fosta schioare a făcut istorie într-un sport care se practică în condiții meteo nefavorabile.

Vonn, care s-a retras anul trecut din cauza accidentărilor, i-a explicat lui Hart: „Mi-am petrecut toată viața în zăpadă. Așa că ultimul loc în care vreau să fiu este zăpada și frigul”.

Logodită cu jucătorul de hochei P.K. Subban, Lindsey este în febra pregătirilor de nuntă, însă situația mondială actuală îi dă de furcă. „Nici nu știu ce să planific”, a spus blonda. „În mod ideal, o nuntă perfectă pentru mine ar fi compusă doar din prietenii și familia mea și ar fi mai puțin o ceremonie și mai mult o petrecere”, a completat ea.

Lindsey Vonn are în palmares un titlu şi două medalii de bronz la Jocurile Olimpice de Iarnă, plus opt medalii (două de aur, trei de argint şi trei de bronz) la Campionatele Mondiale de Schi.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă