11.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Elton John, concerte anulate din cauza nunții Prințului Harry. Care este motivul

Se aşteaptă ca artistul să participe la eveniment, atât în calitate de invitat, cât şi de interpret, informează DPA, citată de Agerpres.

Concertele programate pentru zilele de 18 şi 19 mai la Caesars Palace au fost marcate ca „anulate” pe site-ul oficial de rezervări pentru spectacolele artistului din respectiva locaţie.

„Din cauza unui conflict de planificare, Elton John a reprogramat spectacolele anunţate pentru vineri, 18 mai şi sâmbătă, 19 mai, în cadrul seriei de concerte ‘The Million Dollar Piano’ din sala Colosseum din cadrul Caesars Palace, pentru duminică, 6 mai, şi miercuri, 16 mai”, au precizat organizatorii.

Artistul, în vârstă de 70 de ani, a participat la înmormântarea prinţesei Diana din 1997 şi este favoritul caselor de pariuri britanice pentru a cânta la nunta fiului ei de la Castelul Windsor, o reşedinţă a familiei regale din afara Londrei.

Luna trecută, cântăreţul şi-a anunţat planul de a renunţa să mai cânte în turnee, oferindu-le în schimb milioanelor de fani şansa de a-l vedea într-un turneu final, de sfârşit de carieră, cu 300 de date de concerte, intitulat „Farewell, Yellow Brick Road”, care se va încheia în 2020.

John a declarat că doreşte să petreacă mai mult timp cu soţul său, David Furnish, şi cu cei doi fii ai lor

Ultima oră
Pe aceeași temă