18 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Ellie, muza „bombardierului” lui Aston Villa

Fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Aston Villa, este pe val în Anglia, iar atacantul Ollie Watkins e printre remarcații începutului de sezon. De când a semnat cu echipa din Birmingham, fotbalistul a reușit să marcheze de 3 ori în Premier League și i-a dedicat fiecare gol frumoasei sale logodnice, Ellie Alderson.

În vârstă de 24 de ani, Ellie își susține iubitul ori de câte ori are ocazia și declară că este foarte mândră de realizările acestuia. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când atacantul era un ilustru necunoscut și evolua pentru echipe modeste din eșaloanele inferioare ale Angliei.

Pe lângă faptul că arată incredibil de bine, Ellie are și un job deosebit: bruneta este designer de interior, având și studii superioare în acest domeniu. În plus, ca orice divă care se respectă, Ellie își expune viața pe social media, unde le arată fanilor toate vacanțele extravagante în care este plimbată de iubitul fotbalist.

Chiar recent, perechea s-a relaxat pe plajele din Barbados, unde Ellie s-a fotografiat, spre deliciul fanilor, în costume de baie sexy, care îi puneau în valoare frumusețea.

Ultima oră
Pe aceeași temă