1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăLifestyleElectrocasnicele care nu ar trebui să-ți lipsească din casă

Electrocasnicele care nu ar trebui să-ți lipsească din casă

Atunci când te muți într-o casă nouă, printre lucrurile prioritare, după mobilarea casei, se numără achiziționarea câtorva electrocasnice absolut indispensabile. Iată care sunt acestea și de ce sunt necesare:

1. Aspiratorul

Pentru a asigura curățenia generală a casei, ai nevoie de un aspirator clasic sau vertical, iar pentru întreținere îți sugerăm un aspirator robot, asa cum poți gasi la Xiaomi. Este absolut minunat ca atunci când ajungi acasă, totul să arate impecabil. Trebuie doar să te asiguri că podeaua este cât mai liberă, astfel încât să aibă loc să se desfășoare și să cuprindă o zonă cât mai mare.

2. Mașina de spălat rufe și uscător

Nu face rabat în a investi într-o mașină de spălat care să aibă mai multe programe, dar în același timp să consume cât mai puțină energie și să aibă un nivel de zgomot redus. Este important să citești cu atenție etichetele hainelor înainte de a le spăla, altfel riști să se deterioreze. Dacă nu ai spațiu special pentru a-ți usca hainele, un uscător este soluția perfectă, mai ales că le vei scoate aproape uscate. Modelele noi țin cont de țesătură și nu le șifonează, așa că nu trebuie să insiști prea mult cu călcatul.

3. Frigiderul

Înainte de a-l cumpăra, trebuie să ții cont de spațiul pe are îl ai, dar și de numărul de persoane din casă. Astfel nu vei lua un frigider prea mare, dar nici prea mic. Ține cont și de cât de mare este partea în care poți să depozitezi la congelator, mai ales dacă obișnuiești să păstrezi legume și fructe de vară, de care să te bucuri și în perioada rece.

4. Mașina de spălat vase

Este de nelipsit, mai ales dacă în casă sunt mai multe persoane sau ai destul de des invitați. Este suficient să cureți farfuriile cu un șervețel înainte de a le pune alături de pahare. Pe lângă faptul că vei face altceva în timpul pe care-l dedicai spălatului vaselor, vei economisi apă și energie.  În plus, pe lângă faptul că vei avea vase curate, vor fi și igienizate. Șansele de a-ți aluneca din cauza lichidului de curățare și de a le sparge se diminuează simțitor, iar cearta pentru „al cui este rândul să le spele“ dispare complet.

5. Aparatul de cafea

Dimineața perfectă începe cu o cafea, ar spune iubitorii uneia dintre cele mai îndrăgite băuturi. De ce să avem acasă? Pentru că este minunat să ai la dispoziție băutura preferată, chiar de mai multe ori pe zi. Mai mult, pe lângă faptul că există aparate care macină cafeaua pe loc, au și compartimente speciale în care poți pune lapte și ai posibilitatea de a bea un delicios cafe latte sau cappuccino.

Cele mai citite

Djokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia

Djokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia, anunță, duminică, presa internațională. Decizia finală a Justiției din Australia s-a luat duminică, 16...

Cutremur puternic în țară. L-ați simțit?

Un cutremur de 4,5 grade a avut loc în România, la ora 15.43 în zona seismică Vrancea, notează INFP. Cutremur resimțit în țară Cutremurul s-a produs...

Scandalul facturilor uriașe. Ministrul Energiei promite miracolul

Legea plafoanelor și compensării la energie electrică va fi modificată săptămâna viitoare în ședință de guvern, astfel încât furnizorii care au calculat eronat facturile...
Ultima oră
Pe aceeași temă