9.8 C
București
vineri, 15 octombrie 2021

Electric Castle: CFR Călători va suplimenta numărul trenurilor

„Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle, care se desfăşoară în apropiere de Cluj, în perioada 18-22 iulie 2018, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la Bonţida”, anunţă compania.

Potrivit CFR Călători, studenţii călătoresc gratuit, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări.

„Un bilet de tren pentru un adult de la Bucureşti Nord la Bonţida cu tren InterRegio, clasa a 2-a este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 lei. Pe distanţa Cluj Napoca – Bonţida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei”, arată comunicatul.

Compania feroviară de călători menţionează că modalităţile de cumpărare a biletelor de tren sunt:
– online, de pe site-ul companiei, cu reducere de 5% – singura care se cumuleaza şi cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;
– de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR;
– de la automatele de vânzare din gările mari;
– de la terminale ZebraPAY din centrele comerciale;

Comuna Bonţida, aflată la 30 km distanţă de Cluj şi la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401, care asigură legătura între Cluj Napoca şi nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de staţiile CFR Bonţida şi Răscruci.

Festivalul Electric Castle se desfăşoară în perioada 18-22 iulie 2018 în incinta castelului Banffy din Bonţida.

„Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, anunţă CFR Călători.

Ultima oră
Pe aceeași temă