25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleEle sunt zodiile care isi gasesc iubirea pe Facebook de Ziua Indragostitilor

Ele sunt zodiile care isi gasesc iubirea pe Facebook de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie si asta este un motiv de bucurie pentru toti cei care iubesc si sunt iubiti. Insa, chiar si asa, nativii singuri nu trebuie sa dispere, Cupidon ii va sageta si pe ei, cu un singur click, pe Facebook.

Gemeni
Nativii din Gemeni au sansa sa treaca de la un simplu flirt pe Facebook la o relatie serioasa si, de ce nu, la o intalnire chiar de ziua indragostitilor.

Balanta
Balantele au mare nevoie de afectiune, de un om care sa-i inteleaga si sa le arate intelegere. Nativii din Balanta au sansa sa-si gaseasca dragostea, in luna februarie, pe retelele de socializare.

Capricorn
Nativul din Capricorn va avea parte de o mare surpriza de ziua indragostitilor. Capricornii au sansa sa simta din nou fluturasi in stomac.

Cu un talent de mare seducator, Capricornul are un mare defect, nu lasa niciodata de la el. Nativii din Capricorn sunt destul de greu de inteles, asa ca trebuie avuta rabdare cu ei.

Cele mai citite

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...
Ultima oră
Pe aceeași temă