10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleEconomisiți timp prin spălarea covoarelor și tapițeriei mașinii, în spălătorii profesionale

Economisiți timp prin spălarea covoarelor și tapițeriei mașinii, în spălătorii profesionale

Când covorul își pierde din farmec, pentru că se murdărește şi se îmbâcseşte, cu siguranță te vei întreba: Ce pot face să economisesc timp și bani pentru a curăța covorul meu, să arate iar ca nou? În această situație, cea mai bună alegere este spălarea profesională a covorului, pentru că oferă avantaje din toate punctele de vedere.

Spălare covoare și mochete la o spălătorie auto profesională

În spălătorii profesionale covoarele și mochetele se curăță foarte bine, astfel la final produsele vor arăta impecabil. Gama de servicii se extinde de la covoare simple, la covoare mari, tip persane.

Într-o spălătorie covoare se folosesc echipamente de ultimă generație și o linie tehnologică modernă prin care se crește performanța de curățare cu 50%. Inițial covorul este bătut, desprăfuit și aspirat pe față și pe dedesubt în mod eficient prin trecerea lui printr-un utilaj specializat în realizarea acestor operații în mod eficient. Urmează procesul de spălare într-o mașină profesională specială de spălat covoare, care are mai multe perii rotative cu mișcare și presiune individuală. La spălare se folosesc detergenți de calitate premium și soluții speciale pentru scoaterea petelor.

Urmează procesul de clătire, aspirare, îndepărtare a scamelor, care lasă covorul curat și uscat în procent de 60%. Apoi covorul este trecut printr-un utilaj de centrifugare, astfel el va fi uscat în procent de 90%. După această operație, se face uscarea covorului într-o cameră specială, unde există ventilatoare și un umidificator industrial controlat electronic. La final se face controlul de calitate, iar apoi covorul este periat, parfumat, gata pentru a fi livrat spre client.

Spălătoria auto profesională curăță și tapițeria mașinii
 

Curățarea completă a interiorului mașinii și spălarea tapițeriei auto sunt operații care se fac mai ales înaintea unei călătorii. Această investiție merită pentru că la final mașina va arăta grozav. Se face și spălarea scaunelor, garniturilor ușilor, a podelei, tetierelor, covorașelor din portbagaj, a cotierelor și covorașelor auto. Spălarea tapițeriei este importantă întotdeauna dacă vrei să vinzi mașina, pentru a face o impresie mai bună în fața unui potențial cumpărător. În acest fel tapițeria mașinii nu va avea nicio pată sau miros, va arăta foarte frumos, ca nouă.

La o spălătorie auto profesională se oferă cele mai bune servicii de curățare a tapițeriei prin folosirea unor produse de calitate înaltă și a unor echipamente de curățare prin aburi. Astfel de servicii sunt realizate de o echipă dedicată de profesioniști care se angajează să ofere mașinii o curățare sănătoasă, ori de câte ori este nevoie. Acest lucru va păstra aspectul ca nou al mașinii timp de mai mulți ani.

Datorită experienței echipei, toate serviciile sunt de calitate înaltă, iar produsele folosite sunt biodegradabile și ecologice.

Curățare eficientă de fotolii, saltele și canapele în spălătorii auto profesionale

 

Orice tip de mobilă tapițată, acoperită de materiale (precum este pâsla, stofa, catifeaua, dar și alte tipuri de țesături) necesită după un timp spălare pentru ca să arate impecabil, ca atunci când produsul era nou. Există multe impurități organice și pete de ceai, cafea, suc care pot face ca mobilierul tapițat să-și piardă din aspectul inițial și în plus să devină un habitat pentru alergeni și microorganisme. Toate acestea se pot elimina prin servicii de curățare profesională și astfel produsul la final va arăta perfect curat, dezinfectat, exact ca atunci când a fost cumpărat.

Dacă ești interesat de aceste servicii, există o spălătorie covoare Constanța care îți stă la dispoziție pentru curățare de saltele, fotolii, canapele, tapițerii auto acasă sau la sediul ei. Aceasta deține echipamente profesionale de curățare și spălare prin injecție-extracție prin intermediul aburului, cu ajutorul cărora se pot curăța și dezinfecta fotoliile, saltelele, canapelele chiar la domiciliul clientului. Toate serviciile sunt rapide și de înaltă calitate. Se folosesc echipamente profesionale, iar uscarea se face rapid, în aproximativ 2-6 ore. Ii gasiti ca Fast Clean Karpe, Strada Călugăreni 21, Constanta 900178, 0770 210 210. Pricipala ramura a activitatii lor este Servicii de curățătorie de covoare din Constana.

Metoda folosită cuprinde câteva etape: de identificare a materialului, efectuare a testului de stabilitate a culorii, aspirarea uscată, depistarea și îndepărtarea petelor, dizolvarea murdăriei, curățarea, extracția murdăriei, corecția zonelor în care petele ies mai greu, prin folosirea unor soluții speciale și verificare finală.

Toate petele de pe tapițerie (de ulei, cafea, băutură, ceară, grăsime, semne de pix sau marker și altele) sunt eliminate complet, prin folosirea unor soluții speciale de spălat și curățat. Prin urmare, nu aruncați o canapea, un covor, o mochetă, o saltea sau un fotoliu dacă are pete de murdărie, pentru că aceste produse pot fi curățate perfect la o spălătorie auto profesională. Toate petele sunt eliminate, iar mirosurile rele sunt neutralizate. Curățarea saltelelor ajută și în lupta împotriva acarienilor și astfel se reduce foarte mult și riscul de alergii.

Cele mai citite
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă