12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleEchipamente de protecție potrivite pentru iarnă - în oferta de la Tresa

Echipamente de protecție potrivite pentru iarnă – în oferta de la Tresa

Temperaturile scăzute aferente pot diminua considerabil randamentul de muncă, în special acolo unde nu sunt combătute. Tresa vine cu recomandări în acest sens – echipamente de protecție special concepute spre a fi purtate în sezonul rece.

Scopul lor este unul clar – asigurarea gradului de siguranță optim împotriva pericolelor externe, dar și menținerea temperaturii corpului între parametri optimi, pe timp de iarnă. Fără echipamente de protectie activitățile în exterior nu ar fi posibile, iar multe dintre industriile ce activează în momentul de față pe piața internațională nici nu ar exista.

Efectele nepurtării echipamentului de protecție pe timp de iarnă

După cum s-a enunțat și anterior, echipamentele de protecție create pentru sezonul rece au ca scop menținerea corpului la o temperatură optimă. Primul și efectul major al nepurtării echipamentului de protecție pentru sezonul rece este diminuarea randamentului de lucru. În plus de asta, problemele de sănătate pot curge în șir în cazul persoanelor ce stau în spațiul exterior când temperaturile sunt extrem de scăzute, iar ei nu dispun de protecție.

Vasele de sânge se comprimă – urmează frisoanele. Atunci când corpul uman nu poate să își mențină temperatura la media de 37 de grade, pentru a elibera și ultimele resurse de căldură, vasele de sânge încep să se comprime. Vasele din jurul picioarelor, palmelor, mâinilor (zonele cele mai expuse la frig) încep să se comprime spre a conserva energia termică a corpului.

Având în vedere că în medie domeniile cu activitate exterioară au programul de lucru de 8 ore pe zi, protecția nici nu trebuie să fie o considerată o problemă, ci o necesitate absolută.

Tresa vine cu recomandări în acest sens, cu echipamente excelente spre a fi purtate în sezonul rece. Propune pentru al său public țintă jachete de iarnă, bocanci, pantaloni de lucru din bumbac și poliester, haine de ploaie, salopete din bumbac și poliester, mănuși de protecție și nu numai – toate dispun de izolator termic. Toată oferta este disponibilă pe tresa.ro.

Protecția picioarelor – extrem de importantă pe timp de iarnă!

Picioarele ar trebui să fie primele care dispun de protecție optimă pe timp de iarnă. Intrate în contact cu apa sau cu zăpada pentru mult timp, acestea vor răci întreg corpul de 25 de ori mai rapid decât aerul.

În acest fel, atât angajatorii, cât și angajații trebuie să țină cont de acest lucru atunci când aleg echipamentele de protecție. În oferta de la Tresa regăsesc toți cei interesați și bocanci perfecți spre a fi purtați pe timp de iarnă. Amintim aici de cei cu bombeu și lamelă antiperforație, dar și cu fețe hidrofobizate, deci impermeabile. Bocancii din stoc dispun de talpă SRC, iar prețul lor este accesibil tuturor celor ce înțeleg importanța calității în acest context în care se pune problema temperaturilor scăzute. Clienții pot folosi filtrul de căutare pentru a intra în contact mai ușor ofertele de bocanci de interes.

Mai multe detalii pot fi obținute și prin apel telefonic la numărul 0371 097 957 sau prin e-mail comercial@tresa.ro. Sediul firmei se află pe Bd. Timișoara, nr. 104 E, sector 6, București.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă