8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleEchipa de filmare a lungmetrajului „Misiune imposibilă” trăiește un coșmar

Echipa de filmare a lungmetrajului „Misiune imposibilă” trăiește un coșmar

Surse citate de DailyMail susțin că personalul este îngrozit că nu se va putea întoarce acasă după încheierile filmărilor pentru acțiunea relocată în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei luni.

 

Al șaptelea film din Mission Impossible a întâmpinat mai multe întârzieri după ce filmarea a fost oprită anul trecut din cauza pandemiei COVID-19.

O sursă a declarat pentru The Sun:

„Dar speranța a fost că, după întârzierile de dinaintea Crăciunului, filmarea în Emiratele Arabe Unite ar putea oferi echipajului mai multă libertate să facă progrese fără rețineri. Din păcate, acest lucru a avut un preț după ce Marea Britanie și-a închis granițele, iar acum multe dintre echipele de producție – în special personalul mai tânăr care nu are salarii mari – sunt în criză și vor să plece acasă”.

 

O altă sursă a spus că Tom, în vârstă de 58 de ani, este convins că filmările vor fi finalizate la timp pentru data planificată a lansării Mission Impossible din noiembrie 2021.

 

Ei au spus:

„Este cea mai hotărâtă persoană. Este impresionant, dar un coșmar.

La începutul acestei săptămâni, premierul Boris Johnson a confirmat că vor fi introduse interdicții de călătorie pentru zonele cu rate ridicate sau cazuri COVID-19 sau noi tulpini de virus.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă