15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleEa este modelul care l-a „vrăjit” pe Andrei Ivan

Ea este modelul care l-a „vrăjit” pe Andrei Ivan

Chiar dacă nu a înscris atât cât și-ar fi dorit fanii Universității Craiova, Andrei Ivan se consolează cu realizările de pe plan personal.

Asta deoarece fotbalistul cumpărat de Mihai Rotaru de la Krasnodar, în schimbul a 1,5 milioane de euro, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un model originar din Belarus.

Iubita lui Ivan s-a născut la Minsk și călătorește mult, deoarece defilează pe podiumuri din toată lumea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când atacantul evolua în Rusia, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Deși nu a confirmat până acum relația cu tânăra care este stabilită la Moscova, cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă din 2018 în Dubai, iar anul trecut atacantul a dus-o pe frumoasa lui iubită la Chamonix-Mont-Blanc, un resort de lux aflat lângă Franța, Elveția și Italia.

Cotat de site-urile de specialitate la un milioan de euro, Andrei Ivan a fost transferat în Bănie în luna august a anului 2019 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă