15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleEa a încercat să „detoneze” finala Super Bowl

Ea a încercat să „detoneze” finala Super Bowl

În vârstă de 27 de ani, modelul spaniol Kelly Kay a încercat să imite gestul lui Kinsey Wolanski, blonda care a întrerupt finala Champions League din 2019. Kay a vrut să pătrundă pe teren la finala Super Bowl, câștigată de Kansas City Chiefs, dar a fost oprită la timp.

Blonda cu forme apetisante a fost pusă la pământ de bodyguarzi înainte să intre pe terenul din Miami. A fost încătușată și escortată în afara arenei. Totuși, aceasta a apucat să își ridice rochia, cât să fie fotografiată și să devină faimoasă pe întreg mapamondul.

Pentru gestul său, tânăra influenceriță va trebui să achite o amendă de 1.000 de dolari, însă s-a arătat foarte pozitivă după ieșirea de după gratii. Imediat a postat un nou selfie, alături de mesajul: „De la închisoare, direct la muncă”.

Numărul de exibiționism i-a adus tinerei succesul mult scontat pe Instagram, acolo unde numărul de urmăritori ai profilului său a ajuns la 360.000, cu 110.000 mai mulți decât acum câteva zile. „Probabil m-ați văzut la Super Bowl”, și-a actualizat ea descrierea.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă