20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleE-ring îți prezintă particularitățile pe care ar trebui să le aibă un...

E-ring îți prezintă particularitățile pe care ar trebui să le aibă un inel de logodnă perfect

Știm bine că femeile sunt atente în general la detalii, așadar atunci când te-ai hotărât să o ceri de soție, va trebui să acorzi o atenție maximă mai multor aspecte, astfel încât surpriza să fie unică.

Și pentru că procesul descoperirii unei bijuterii ideale poate fi unul destul de dificil, ar fi bine să ai în vedere toți factorii esențiali care țin de organizare. În felul acesta, este imposibil să nu găsești inelul perfect pentru iubita ta.

Așadar, contează foarte mult atât alegerea momentului, cât și a locului și a unui inel de logodnă care să fie pe placul iubitei și să se încadreze totodată în bugetul stabilit totodată.

Iată care sunt principalele aspecte pe care ar trebui să le ai în calcul atunci când alegi o astfel de bijuterie:

1.    Mărimea inelului

Dacă nu știi ce măsură are la deget iubita ta, ar trebui să te gândești la o variantă prin care să poți afla fără a-i da de veste. De exemplu, poți să sustragi un inel din caseta ei de bijuterii, iar mai apoi să măsori cu o riglă diametrul interior al acestuia fără a ține cont de margine.

Dacă totuși nu ai reușit să afli măsura corectă înainte de a comanda online inelul, nu ar trebui să-ți faci griji pentru că există magazine online care nu solicită costuri suplimentare pentru ajustări, cum este, de pildă E-ring.

2.    Dimensiunile pietrei prețioase

Fiecare femeie are preferințele ei, astfel că, în timp ce unele și-ar dori un inel de logodnă împodobit cu pietre mari, altele apreciază mai mult bijuteriile care au geme de dimensiuni mici.

Fiecare inel de logodnă prezintă anumite particularități specifice, așa cum fiecare femeie are anumite trăsături de personalitate, tocmai de aceea, viitoarea ta logodnică merită un inel prețios și frumos lucrat, pe măsura dorințelor sale. 

3.    Tipul și designul inelului de logodnă

Indiferent de piatra prețioasă aleasă și de materialul din care este confecționat, un inelul de logodnă deosebit se remarcă prin detaliile sale fine. Atunci când nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a-ți exprima iubirea, această bijuterie poate spune povestea de iubire datorită strălucirii ei.

Tipuri de inele de logodnă

Fiind un adevărat simbol al uniunii între două persoane care se iubesc, inelul de logodnă are o semnificație aparte mai ales pentru domnișoare. Având în vedere marea diversitate de modele de inele de logodnă din comerțul online și offline, una dintre marile provocări pe care le întâmpină un burlac se dovedește a fi alegerea unei bijuterii speciale.

E-ring îți prezintă cele mai întâlnite tipuri de inele și îți oferă câteva sfaturi prin intermediul căror să îl poți alege pe cel potrivit:

1.    Solitaire

Acest tip are o singură piatră poziționată în centru, face parte din categoria modelelor de inele de logodnă clasice și tinde să fie în topul celor mai dorite modele chiar și în anul 2018.

2.    Three-Stone

Acest model este unul dintre alegerile preferate ale domnișoarelor atât pentru design cât și pentru simbolistica puternică. Bijuteria are o piatră așezată central și două geme poziționate în lateral. Pietrele mai mici simbolizează trecutul și viitorul, iar cea din mijloc semnifică prezentul. De asemenea, cele trei pot reprezenta prietenia, dragostea și fidelitatea.

3.    Halo

Farmecul acestui tip de inel constă în așezarea unei pietre mai mari, poziționată în centru și alte câteva pietre de diferite dimensiuni – în general, se optează pentru dimensiuni mai mici pentru părțile laterale.

4.    Eternity

Acest inel este un simbol al dragostei infinite și este de obicei confecționat din aur și împodobit cu o linie continuă de pietre prețioase, de regulă diamante care sunt tăiate în mod simetric.

Ce preț are un inel de logodnă

Costurile unei astfel de bijuterii variază de la caz la caz în funcție de modelul selectat, iar dacă vei opta pentru un design personalizat, cu siguranță că prețul nu poate fi unul standard.

De exemplu, pe site-ul magazinului E-ring ai posibilitatea de a personaliza inelul, alegând atât materialul din care să fie confecționat, piatra sau pietrele prețioase cu care să fie împodobit, cât și mărimea. Ulterior, vei primi o imagine 3D a produsului dorit, iar dacă va corespunde întocmai dorințelor tale, după ce vei valida proiectul, vei putea să aștepți realizarea propriu-zisă a inelului.

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă