4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleE-ring îți prezintă cele mai populare modele de inele de logodnă ale...

E-ring îți prezintă cele mai populare modele de inele de logodnă ale anului 2018

Cererea în căsătorie constituie, cu siguranță, un moment special din viața de cuplu, tocmai de aceea, majoritatea bărbaților se străduiesc să-i facă o surpriză plăcută iubitei. Având în vedere marea diversitate de modele de inele de logodnă existente pe piață, nu-i de mirare că devine foarte dificil să alegi bijuteria ideală pentru aleasa inimii tale.

Care sunt cele mai căutate inele de logodnă din online

2018 este un an destul de bogat în ceea ce privește diversitatea inelelor de logodnă, conferind opțiuni inedite bărbaților în căutarea unui model pe gustul viitoarelor logodnice și bineînțeles, pe măsura buzunarului lor. Iată un top întocmit de E-ring cu cele mai apreciate modele de inele de logodnă din anul 2018:

1.    Inelul de logodnă cu diamant

Și în acest an, o astfel de bijuterie își păstrează supremația pe lista celor mai râvnite modele. Așadar, inelul cu diamant rămâne în continuare o alegere clasică, dar care se află totuși în tendințe. Dacă optezi pentru o astfel de bijuterie, cu siguranță că nu vei da greș când o vei cere de soție. De altfel, majoritatea femeilor sunt încântate de splendoarea pietrelor prețioase, mai ales dacă este vorba despre una dintre cele mai căutate nestemate. Nu degeaba se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete. Un inel logodnă cu diamant poate avea costuri variate, astfel că, în zilele noastre, poți opta pentru o bijuterie simplă care să aibă prețuri cuprinse între 200 și 1000 euro. Ocupând poziția cu numărul 10 pe scara durității (scara lui Mohs), diamantul are o simbolistică puternic conturată, reprezentând iubirea indestructibilă. Din punct de vedere etimologic, cuvântul își are originea în limba greacă de la „adamas” care semnifică „de neînvins”, „indestructibil”.

2.    Inelul de logodnă cu smarald

O altă opțiune preferată de către multe domnișoare este modelul unei bijuterii împodobite cu smarald. Fiind considerată cea mai prețioasă piatră din grupul berylelor, această nestemată este apreciată atât pentru calitățile ei estetice, cât și pentru proprietățile terapeutice. Smaraldul îmbunătățește memoria, stimulează creativitatea, are un impact pozitiv asupra emoționalului. De asemenea, se spune că piatra poate absorbi toxinele din organism dacă utilizarea lor se află în contact direct cu corpul, așadar în trecut piatra prețioasă era recunoscută pentru atributele sale de prevenție a otrăvirii. Smaraldul ocupă poziția 7,5 pe scara lui Mohs și are o structură cristalină. După unele surse, denumirea sa provine de la cuvântul grecesc „smaragdos” sau din franțuzescul „esmeralde” – care înseamnă „piatră verde.” Așadar, prețul unui astfel de inel poate fi cuprins între 1000 lei și 4000 lei, depinzând de tipul monturii, dar și de forma pietrei.

3.    Inelul de logodnă cu ametist

În vechime, ametistului îi erau atribuite deseori roluri de protecție împotriva vrăjitorilor și a gândurilor negative, dar și funcții profilactice. Termenul provine de la grecescul „amethystos” care e înseamnă „cel ce nu e beat”. De asemenea, exista credința conform căreia cei care vor bea din pocale de ametist nu se puteau îmbăta.

În plus, se credea că ametistul avea nenumărate caracteristici de purificare și reprezenta în mai multe culturi smerenia, pietatea și sinceritatea. Specialiștii în gemologie vorbesc despre clasificarea ametistului în două tipuri – cel oriental (safirul violet) care posedă toate caracteristicile safirului precum și a rubinului. Cel de-al doilea (supranumit ametist veritabil) constituie o formă de cuarț. Pe scara durității, această piatră semiprețioasă ocupă poziția cu numărul 7. În stare naturală, se poate găsi în mai multe culori – violet, mov, lila, levănțică, purpuriu etc. Orientativ, prețul unui inel de logodnă cu ametist poate fi cuprins între 900 și 4000 lei, în funcție de modelul ales (tipul de montură, materialul etc).

Dăruiește-i iubitei o sclipire în privire!

Dacă te afli în căutarea unui model personalizat pe care să-l oferi iubitei cu drag, magazinul online E-ring te poate ajuta să creezi designul perfect. Așadar, dacă ai o idee în minte despre cum ar putea să arate inelul de logodnă ideal pentru viitoarea ta soție, apelează la reprezentanții E-ring. Așadar, trimite-le acestora un desen sau o schiță și specificând ce material alegi (aur alb, galben sau roz) precum și ce pietre prețioase ai dori să împodobească această bijuterie. Ulterior, vei primi via online o prezentare 3D a produsului, iar dacă modelul primit în format digital, va corespunde cu cel imaginat de tine, în aproximativ 21 de zile vei primi produsul livrat exact așa cum ți-ai dorit.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă