15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleE-Camere.ro – Camere de supraveghere wireless pentru monitorizare eficienta

E-Camere.ro – Camere de supraveghere wireless pentru monitorizare eficienta

Printre ultimele aparitii tehnologice se afla si aceste camere de supraveghere wireless tehnologie importanta in ziua de azi.

De ce sunt camerele wireless atat de facile? Deoarece preturile lor au scazut semnficativ iar montarea si instalarea lor este la indemana oricui.

Avantajele si dezavantajele sistemului de supraveghere Wi-Fi

Ca oricare alt produs de acest tip, camerele wireless prezinta avantaje si dezavantaje. Printre avantaje se numara: distanta mare pe care pot transmite semnalul video, calitatea HD a imaginilor. Aceste tipuri de camere prezinta cea mai buna calitate a imaginii dintre toate camerele ce se afla pe piata la ora actuala.

Se pot monitoriza de pe telefon, tableta, pc. Exista atat in versiune de interior cat si de exterior. Multe modele de camere wireless intrunesc trasaturi similare cu cele traditionale, inclusiv rezolutia HD, infra-rosu si detecatrea miscarii.

Desigur ca dezavantajele sunt mai putine, dar e bine sa le luati in calcul. Desi se gasesc la un pret bun, camerele wireless sunt ceva mai scumpe decat cele pe fir. Calitatea lor depinde de conexiunea wireless. Recomandat ar fi sa aveti un router bun si sa dispuneti de banda. Daca reteaua wireless sau camera nu sunt protejate prin intermediul unor date de logare, puteti avea probleme de securitate.

Cum functioneaza o camera video wireless?

Este foarte important de stiut cum functioneaza o camera wireless. In primul rand, camerele Wi-Fi se impart in doua mari categorii: digitale (se conecteaza la o retea locala) si analogice ( se conecteaza la un DVR).

Camerele analogice sunt invechite iar cosumatorii le evita din cauza mai multor probleme de transmisie si securitate pe care le-au intampinat. In schimb, camerele digitale sunt foarte eficiente si functioneaza la fel ca orice alt dispozitiv wireless prin cautarea retelei disponibile in zona si introducerea corecta a datelor de accesare.

Puteti achizitiona o camera wireless cu sau fara unitate de stocare. Trebuie sa stiti ca unitatea de stocare implica un cost mai mare dar totodata va aduce mai multe beneficii. Aveti libertatea sa efectuati cautari dupa data si ora si aveti acces la functiile ajutatoare: cautari avansate de evenimente, inregistrari cu zoom etc.

Sfaturi de utilizare a sistemelor de supraveghere wireless

Acum ca stiti toate aceste informatii sunt utile cateva sfaturi de folosire a camerelor de tip wireless. Puterea semnalului wireless in zona este un factor determinant pentru calitatea transmisiei. De asemenea este bine sa aveti si o legatura radio puternica intre camere si router pentru a avea imagini de calitate.

Pentru a avea mai multa securitate, folositi parole cat mai complexe compuse din caractere speciale, cifre, litere.

Camerele wireless sunt mai costisitoare fata de camerele IP fara fir, dar se compenseaza prin faptul ca nu mai platiti cablul la montare.

Este bine sa folositi toate sursele de alimentare din zona.  Nu este obligatoriu sa folositi acelasi punct de alimentare.

Magazinul online www.e-camere.ro dispune de o gama variata de sisteme de supraveghere si accesorii. Pentru detalii cu privire la produse, sunati la numerele de telefon sau vizitati sediul din Craiova.

CONTACT

TEL.: 0767 390 475 / 0765 487 387

EMAIL: vanzari@e-camere.ro / suport@e-camere.ro

ADRESA: Str. Petrache Poenaru, Nr. 1, Craiova, Dolj

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă