23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleDupă divorț, a câștigat dreptul de a-și vedea cățelușa

După divorț, a câștigat dreptul de a-și vedea cățelușa

Tribunalul Superior de Justiţie (STJ) a confirmat la începutul săptămânii decizia unui judecător din Sao Paulo care îl autorizează pe reclamant să-şi viziteze căţeluşa yorkshire terrier în weekend-uri, în zilele de sărbătoare şi în timpul sărbătorilor de sfârşit de an.

Căţeluşa aparţinea cuplului din 2008, însă bărbatul s-a declarat extrem de nefericit de faptul că fosta sa parteneră îl împiedică să intre în contact cu animalul de companie după separarea lor, în 2011, a declarat STJ într-un comunicat.

Curtea de apel a decis de asemenea că el va putea lua parte la toate activităţile în care este implicat animalul, inclusiv vizitele la veterinar.

În cadrul audierii, judecătorul Luis Felipe Salomeho a declarat că nu intenţionează să “umanizeze animalul şi nici să aplice regulile dreptului de vizită parental”.

Însă magistratul a subliniat că “nu poate închide ochii în faţa relaţiilor de afectivitate” dintre reclamant şi căţeluşa sa.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă