Drama care a marcat-o pe Nikki Bella

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.05.2020 - 09:54

Chiar dacă a practicat wrestlingul pentru mai mulți ani și a fost chiar dublă campioană în circuitul WWE, Nikki Bella a devenit cunoscută în întreaga lume pentru relația pe care a avut-o cu luptătorul John Cena. Din păcate însă totul s-a destrămat, iar Nikki și celebrul luptăror s-au despărţit în aprilie 2018. Pe numele real Stephanie Nicole Garcia-Colace, superba brunetă nu a suspinat prea mult după Cena și din 2019 formează un cuplu cu dansatorul Artem Chigvintsev, cel cu care s-a logodit şi alături de care urmează să aibă primul copil.

Cu toate că și-a câștigat un renume de fată dură în ring, în spatele succesului frumoasei luptătoare se află o poveste mai puțin fericită. În cartea autobiografică pe care a lansat-o alături de sora ei geamănă, Brie, Nikki și-a șocat fanii când a povestit că a fost violată în adolescenţă, nu o dată, ci de două ori. Aceasta a mărturisit că la vârsta de 15 ani a fost victima unui viol provocat de cineva pe care ea îl considera prieten.

„Este un sentiment oribil cel pe care îl trăieşti în acele clipe de groază. Apoi, simţi ruşine şi frustrare, care dor mult mai tare decât ceea ce s-a întâmplat înainte”, a scris Nikki Bella în cartea „Incomparable”.

Comentarii