20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleDrama care a adus-o pe Paige VanZant în pragul sinuciderii

Drama care a adus-o pe Paige VanZant în pragul sinuciderii

Deşi a reuşit să cunoască culmile succesului până la 26 de ani, luptătoarea UFC Paige VanZant a recunoscut că a fost victima unui viol în grup, la doar 14 ani.

Sportiva a susţinut că a fost abuzată verbal de ceilalţi colegi în liceu, pentru pasiunea sa în privinţa artelor. Despre cea mai mare dramă a vieţii a avut curajul să vorbească abia în 2018, în autobiografia sa, „Rise: Surviving the Fight of My Life”.

Paige VanZant a revenit asupra violului şi a dat câteva detalii înfiorătoare: „M-au împins din stânga în dreapta, mi-au schimbat poziţia corpului. Nu m-am putut împotrivi, membrele îmi erau împietrite, în creier simţeam ca o ceaţă groasă. Eram trează şi conştientă de ce se întâmplă, dar pe interior eram moartă. Nu puteam face nimic pentru a opri ce mi se întâmpla. Nu am mai avut voce şi singura posibilitate a fost de a mă supune şi de a mă ruga să se termine mai repede”, a susţinut luptătoarea.

Aceasta a mărturisit că a fost în pragul sinuciderii. „Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare. Nici măcar nu aveam cui să-i spun”, a mai povestit Paige.

Cu toate acestea, la 15 ani s-a mutat în Nevada şi a început antrenamentele de MMA, iar în 2013 a fost printre cele 11 femei care au semnat cu UFC.

Luptătoarea e faimoasă şi pentru apariţiile din show-urile „Dancing with the Stars” şi „Chopped”, câştigând chiar concursul culinar.

În acest moment, Paige absentează din ring de mai bine de un an, din cauza unei serii de accidentări pe care le-a suferit la brațul drept. Ultimul ei meci a avut loc în ianuarie 2019, atunci când a învins-o pe Rachael Ostrovich.

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...
Ultima oră
Pe aceeași temă