8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleDr. Dre, obligat să îi dea fostei soții sume colosale după divoț

Dr. Dre, obligat să îi dea fostei soții sume colosale după divoț

Întrucât, cei doi nu au semnat un contract prenupțial, Dr. Dre s-a luptat timp de un an în instanță cu cea care i-a fost soție pentru a-și împărți averea care se ridică la 800 de milioane de dolari. Rapperul a fost numit de către Forbes în 2015 cel mai bogat muzician din lume.

Iată că la un an de când au decis să se despartă, instanța a luat o hotărâre! Pe lângă o pensie lunară în valoare de 293.306 dolari, dr. Dre va trebui să acopere asigurările de sănătate ale fostei sale soții și cheltuielile pentru două dintre casele lor.

Astfel, Dr. Dre va plăti mai mult de 3,5 milioane de dolari pe an în sprijinul soțului fostei sale soții Nicole Young.

Marți, un tribunal din Los Angeles a ordonat mogulului muzical, în vârstă de 56 de ani, să îi plătească lui Nicole, 51, 293.306 dolari în fiecare lună, să acopere cheltuielile caselor lor din Malibu și Pacific Palisades, împreună cu îngrijirea asigurării de sănătate a lui Nicole.

Acordul va fi valabil până când Nicole se va recăsători sau va încheia un nou parteneriat intern, fie că va muri, fie „până la o nouă ordonanță a Curții”.

Noua evoluție a instanței vine la mai mult de o lună după ce Dr. Dre a fost declarat legal singur și la câteva luni după ce Nicole l-a acuzat pe producătorul de muzical de abuz fizic și emoțional în timpul relației lor, acuzație pe care el a negat-o.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă