Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Don Mischer, maestru al televiziunii, va primi trofeul pentru întreaga carieră

Don Mischer, maestru al televiziunii, va primi trofeul pentru întreaga carieră la gala de decernare a premiilor Sindicatului Regizorilor Americani (Directors Guild of America, DGA), care va avea loc pe 2 februarie la Los Angeles.

Share

Rl online 0 comentarii

28.11.2018 - 13:37

Anunţul a fost făcut de Thomas Schlamme, preşedintele DGA, iar Mischer va fi al patra personalitate recompensată cu acest trofeu.

Mischer este preşedinte al Don Mischer Productions şi a semnat câteva dintre cele mai importante transmisiuni live: „We Are One: The Obama Inaugural Celebration at the Lincoln Memorial”, „The Kennedy Center Honors” şi „The 100th Anniversary of Carnegie Hall”. A câştigat, de-a lungul timpului, 13 premii Emmy, 10 DGA, un trofeu Peabody şi unul Producers Guild of America.

El a regizat şi câteva dintre show-urile de la pauza competiţiei Super Bowl, între care Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney şi Bruce Springsteen, ceremoniile de deschidere ale Jocurilor Olimpice de vara şi iarnă, dar şi evenimente care au săbătorit reunificarea Hong Kongului cu China.

A regizat gale ale premiilor Oscar şi a fost, timp de două mandate, membru în comitetul de conducere al DGA. Tot două mandate a deţinut şi în comitetul de conducere al Academiei americane de film.

Comentarii

loading...