Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi bucătari români, medaliaţi cu aur într-un concurs internaţional din Turcia

Adrian Cojocaru şi David Ioan Răileanu sunt cei doi bucătari români care au reuşit să obţină medalii de aur, cu preparate culinare din carne, la concursul internaţional ce a avut loc la Izmir (Turcia), cu prilejul unui târg de turism desfăşurat între 6 şi 8 decembrie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.12.2018 - 14:28

"De departe am fost foarte buni. (...) Echipa culinară a României formată din bucătarii Adrian Cojocaru şi David Ioan Răileanu, care au obţinut următoarele rezultate: la categoria pasăre - Adrian Cojocaru, medalia de argint, David Ioan Răleanu - medalie de aur, având punctajul maxim a câştigat cupa categoriei; la categoria miel - amândoi participanţii au obţinut medalie de aur, la fel şi la categoria peşte. La categoria Black Box, echipa României a câştigat medalia de aur şi cupa competiţiei", a spus Iulia Grăguţ.

Cei doi bucătari lucrează la un restaurant din Iaşi şi au impresionat juriul din Turcia, la categoriile pasăre, miel şi peşte. Carnea a provenit din România, preparatele prezentate promovând modul specific ţării noastre de pregătire a mâncării.

În concursul de la Izmir s-au întrecut bucătari din şase ţări.

Comentarii

loading...