Discursul reginei Elizabeta a II-a de Crăciun

Regina Elizabeta a II-a se descrie ca "o bunică foarte ocupată" în mesajul de Crăciun difuzat, marţi, de principalele canale de televiziune britanice, potrivit AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2018 - 10:18

"A fost un an plin pentru familia mea, cu două nunţi şi doi moştenitori - şi un alt copil care este aşteptat curând. Asta ajută o bunică să rămână ocupată", a declarat suverana, în vârstă de 92 de ani, în mesajul de Crăciun, înregistrat săptămâna trecută. 

Anul acesta, nepotul ei, prinţul Harry, fiul prinţului Charles şi al Dianei, s-a căsătorit în luna mai cu fosta actriţă americană Meghan Markle, iar nepoata Eugenie, fiica prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah Ferguson, s-a căsătorit în octombrie cu Jack Brooksbank, la Windsor. 

Al treilea copil al prinţului William şi al lui Kate Middleton, prinţul Louis, s-a născut în aprilie, în timp ce nepoata sa, Zara Tindall, unica fiică a prinţesei Anne, a dat naştere unei fete în iunie. Harry şi Meghan aşteaptă primul copil în primăvară. 

"Chiar şi cu cele mai profunde diferenţe, a trata cealaltă persoană cu respect este întotdeauna un prim pas bun spre o mai bună înţelegere. Prin numeroasele schimbări pe care le-am văzut de-a lungul anilor, credinţa, familia şi prietenia nu au fost doar o constantă pentru mine, ci o sursă de confort şi siguranţă", a mai transmis regina. 

Comentarii