Foto: Arhivă

Din dragoste pentru Meghan Markle, prințul Harry a renunțat la vânătoarea de Crăciun

Din dragoste pentru logodina lui, prințul Harry a refuzat să participe la vânătoarea tradiţională de Crăciun, informează, marți, site-ul gala.fr citat de Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2017 - 12:02

Foarte îndrăgostiţi, prinţul Harry şi frumoasa sa logodnică, Meghan Markle, sunt acum inseparabili.

Iar fosta vedetă din ''Suits''' este o apărătoare ferventă a cauzei animalelor.

Foarte îndrăgostiţi, prinţul Harry şi frumoasa sa logodnică, Meghan Markle, sunt acum inseparabili. Şi, din dragoste pentru actriţă, fiul lui Lady Diana a refuzat să participe la vânătoarea tradiţională de Crăciun.

Marţi, 26 decembrie, la doar câteva ore după cina din seara sărbătorii Naşterii Domnului a reginei Elisabeta a II-a şi a prinţului Philip la Sandringham, familia regală britanică organizează celebra vânătoare de Crăciun. Dar în acest an, această tradiţie este oarecum bulversată, ca multe altele, de când actriţa Meghan Markle a intrat în viaţa prinţului.

După cum a arătat pentru The Sun o sursă apropiată palatului regal, această vânătoare nu este apreciată de Meghan Markle.

"Meghan este garantul drepturilor animalelor şi nu-i place vânătoarea sub nici o formă. În schimb, Harry o adoră şi a participat întotdeauna la vânătoare în această zi. Dar dacă trebuie să încheie o tradiţie regală de lungă durată pentru a nu o supăra, atunci aşa va fi''.

Anul acesta, fratele lui Harry, prinţul William, şi tatăl lor, prinţul Charles, vor fi prezenţi la eveniment.

Comentarii