25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleDespărțire șoc în showbiz-ul românesc! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai...

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai sunt un cuplu

Deși multă lume se aștepta să aibă loc o nuntă, tinerii actori au postat pe Instagram un filmuleț în care anunță că au decis să pună punct relației pe care o aveau de 9 ani:

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni”, a transmis și Cristina Ciobănașu. Decizia s-a luat greu conform mărturisirilor celor doi.Însă Cris și Vlad au mărturisit că au încercat să reconsidere toate aspectele care erau bune și care dăunau relației înainte de a se hotărî.  „O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre. Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real și sincer și toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alții trăiesc într-o viață, doar că, așa cum este în viață, am avut și momente grele pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile fericite și multă iubire.  Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am inițiat discuția. Eu (n.r. – Vlad) nu aș fi avut curaj să inițiez această discuție chiar dacă știam că ajunsesem să nu mai funcționăm”, au mai spus cei doi.

 

S-au logodit în urmă cu 6 ani

·         Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu timp de 9 ani de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al serialului românesc „Pariu cu viața”, difuzat în trecut de postul Pro TV și produs de Ruxandra Ion.

·         În 2014, Vlad Gherman a cerut-o de soție pe Cristina, la doi ani și jumătate de când formau un cuplu. Vlad și-a luat inima în dinți și i-a oferit iubitei lui un inel de logodna chiar în ziua în care artista a împlinit 18 ani: „Criss a apărut în viața mea atunci când aveam cel mai mult nevoie de ea. Acum, după 2 ani și jumătate, am simțit că trebuie să duc relația la următorul nivel”, declara la acea vreme actorul.

·         Deși au fost logodiți o îndelungă perioadă, cei doi au declarat în nenumărate rânduri că încă nu sunt pregătiți să se căsătorească. Au preferat să se dedice meseriei de actori și au jucat în numeroase producții împreună, dar și studiului. Vlad a urmat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale, iar Cristina s-a specializat pe domeniul de comunicare și relații publice în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă