19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleDescoperă soluțiile Novophane pentru păr frumos și unghii sănătoase

Descoperă soluțiile Novophane pentru păr frumos și unghii sănătoase

Lipsa hidratării, a mineralelor și a vitaminelor esențiale din organism duc, de multe ori, la uscarea părului, acesta rupându-se uşor şi căzând, un scalp cu mătreață și unghii fragile.

Gama Novophane de la ACM Laboratoire Dermatologique aduce soluții salvatoare, inovatoare și eficiente de corectare a problemelor  care pot afecta părul si unghiile.

Gama Novophane conține toate produsele pentru un păr cu aspect sănătos, strălucitor  și frumos: primul pas este aportul corect de vitamine și minerale printr-un supliment alimentar. Capsulele Novophane contribuie la stoparea căderii părului și dau un aspect sănătos firelor de păr și unghiilor.

Loțiunea Novophane împotriva căderii părului: stimulează microcirculația la nivelul scalpului pentru a accelera viteza de creștere a părului și contribuie la stoparea fibrei capilare. Aceasta conține uleiuri esențiale (cabreuva, ambreta, ienupăr, mentă, grapefruit, portocală) și vitamine (C, E, B5, B6, PP, H).

Novophane șampon energizant: combină sinergic 6 vitamine pentru stimularea scalpului și fortifierea părului. Conține agenți balsamici care fac părul ușor de pieptănat.

Novophane șampon sebo-reglator: are rolul de a echilibra producția de sebum și întârzie apariția senzației de păr gras. În plus, conferă părului strălucire și volum.

Novophane șampon ultra nutritiv: repară, hrănește și protejează părul uscat, foarte uscat și degradat. Curăță cu delicatețe părul și scalpul, pentru a păstra balanța naturală de hidratare.

Novophane DS șampon anti-mătreață: elimină scuamele din dermatita seboreică și previne reapariția lor. Conține două antifungice puternice, care combat roșeața și pruritul. În plus, are efect antiinflamator și de calmare, cu rezultate vizibile după prima spălare.

Șamponul Novophane K împotriva mătreții cronice: elimină scuamele produse de psoriazis la nivelul scalpului și previne reapariția lor. Conține ingrediente active keratolitice, hidratante și calmante.

Novophane cremă de unghii: protejează și îmbunătăţeşte aspectul unghiilor uscate și fragile. Asigură umectanții specifici unghiei și stimulează patul unghial pentru a restabili suplețea unghiei.

Echipa ACM Laboratoire Dermatologique dezvoltă produse dermatocosmetice adaptate nevoilor pielii, părului și unghiilor de peste 20 de ani. Produsele respectă o cartă riguroasă: toate produsele sunt dezvoltate în strânsă colaborare medicii dermatologi și cu pacienții, nicio inovație fără valoare adăugată, niciun ingredient activ care nu este absolut necesar, nicio afirmație nejustificată, rigoarea unei culturi medicale și cosmetice combinate.

Aflați mai multe informatii de aici: www.magnifiqueskin.ro și de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă