15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleDescoperă lumea cadourilor lui Moș Dizainăr!

Descoperă lumea cadourilor lui Moș Dizainăr!

Moș Dizainăr este un personaj creativ și nonconformist care apare în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a face lumea cadourilor un loc mai prietenos pentru designul românesc.

 În cea mai frumoasă perioadă din an, vei păși în casa lui Moș Dizainăr de lângă parcul Cișmigiu, o casă veche cu un farmec aparte din centrul Bucureștiului, unde găsești peste 600 de produse de design create local: decorațiuni, ceramică, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri, bijuterii, jucării și multe altele!

 Moș Dizainăr #6 ☆ Cadouri din altă lume este un târg de cadouri altfel, cu oameni frumoși, cu muzică, turtă dulce și voie bună. Și intrare liberă.

 Cadourile lui Moș Dizainăr

Cadourile lui Moș Dizainăr sunt create local de designeri români. Sunt obiecte frumoase și utile deopotrivă ce spun povestea designului românesc.

 Vii la Moș Dizainăr #6 ☆ Târgul cadourilor din altă lume pentru că îți dorești un cadou deosebit

• pentru ea

• pentru el

• pentru copii

• și mai ales pentru (a)casă

 

Lumea lui Moș Dizainăr

Moș Dizainăr crede într-o lume mai bună, o lume mai generoasă, o lume ordonată, o lume sinceră, în care construim lucruri remarcabile, o lume mai simplă, fără resurse risipite inutil, în care nu încurajezi consumerismul, o lume mai puțin birocratică, mai puțin politică, mai prietenoasă cu noi, cu oamenii.

Și mai crede că dacă ar fi să cumperi cadouri în această altă lume probabil că le-ai căuta la magazinul de design românesc Dizainăr.

 Lumea privită prin ochii lui Moș Dizainăr este o lume frumoasă, în care lucrurile sunt puse în ordine și spun povești captivante și sincere.

 Un Moș călător

E bine să știi că, în fiecare an, Moșul nostru alege să călătorească și în alte locuri speciale din oraș. Anul acesta a fost prezent la târgul Alt Crăciun din centrul vechi, la ARCUB Gabroveni, și în zona Timpuri noi, la Mater Library, la târgul meșterilor.

 Personajul Moș Dizainăr

Moș Dizainăr este înconjurat tot anul de entuziasmul creator al unor oameni frumoși și talentați. Ilustratorii români l-au imaginat pe Moșul cel nonconformist și versatil în fel și chip.

În 2017, Moș Dizainăr este imaginat și super-ilustrat de Alexe Popescu. Alexe este graphic și product designer și creatorul portofelul Combina P-2 și cărții Ro-Kit – identitate românească în 50 de componente, pe care le găsești la Dizainăr.

 Programul magazinului Dizainăr a fost prelungit pentru a mulțumi și pe cei mai răbdători căutători de cadouri.

?19-23 DECEMBRIE

? Marți-Sâmbătă, între ORELE 12.00-21.00

? Dizainăr, strada Puțul cu Plopi, nr 17

 

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă