37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleDescoperă H East Residence, un complex rezidențial cu apartamente moderne, care te...

Descoperă H East Residence, un complex rezidențial cu apartamente moderne, care te fac să simți că ai ajuns acasă

Ești în căutarea unei locuințe noi și confortabile în București, aflată într-o locație foarte bine conectată și liniștită? Fă cunoștință cu H East Residence, un complex de apartamente gândit pentru a răspunde preferințelor și nevoilor de locuire ale tinerelor familii și ale tuturor celor care doresc să beneficieze de confort, accesibilitate și siguranță.

Ansamblul imobiliar aflat în construcție în zona de Est a Bucureștiului, aproape de Bucur Obor și Mall Veranda, oferă viitorilor rezidenți intimitate și siguranță, fiind ferit de agitația bulevardului principal și dezvoltat pe baza principiilor „Gated Community”. Alege să faci parte dintr-o comunitate modernă și vibrantă, pe care sa o poți numi, cu drag, „acasă”!

Un ansamblu rezidențial nou, cu studiouri și apartamente cu două, trei și patru camere

Conceput pentru a oferi rezidenților un nivel de trai ridicat, complexul este dezvoltat în două etape, fiind format din 7 clădiri rezidențiale cu un total de 568 de apartamente confortabile, de dimensiuni variate, începând de la studiouri cochete, apartamente cu 2 și 3 camere, până la apartamente cu 4 camere. Acestora li se adaugă peste 5000 mp de spații verzi, 5.000 de metri pătrați de spații comerciale amplasate la parterul imobilelor de locuit – gândite să atragă un mix de agenți comerciali pentru a acoperi diferitele nevoi ale locatarilor, zone de relaxare, precum și stații de încărcare pentru vehicule electrice.

H East Residence prevede două căi de acces principale, securizate, și va dispune de mai bine de 800 de locuri de parcare subterane și supraterane, iar serviciile de administrare ale ansamblului sunt asigurate direct de către dezvoltator, rezidenții bucurându-se de facilități și servicii extra cum sunt cele de Concierge, administrare a proprietății sau servicii de design, amenajare și predare “la cheie” a apartamentelor achiziționate. 

Poziționarea este ideală pentru dezvoltări rezidențiale, în proximitatea complexului regăsindu-se multiple centre comerciale și agroalimentare din București, printre care amintim Veranda Mall, Kaufland Colentina, magazinul Bucur Obor sau Piața Obor, dar și numeroase instituții de învățământ (grădinițe, școli sau licee), stația de metrou Obor sau alte mijloace de transport supraterane.

Apartamente moderne, oferta generoasă, compartimentare inteligentă

Oferta de apartamente este una generoasă, atât din punct de vedere al suprafețelor, cât și al numărului de încăperi sau al compartimentarii. Finisajele și dotările de calitate superioară asigură un plus de confort, fiind complementate de sistemele moderne de încălzire prin pardoseală și de centrala termică individuală, tâmplăria tripan care ridică scorul de eficiență energetică al locuinței, dar și de ferestrele înalte care permit luminii naturale să pătrundă din abundență.

Programează o vizionare și alege apartamentul care răspunde cel mai bine nevoilor și preferințelor tale.

Alege beneficiile traiului într-o comunitate rezidentiala

H East Residence pune accent pe siguranță, confort, accesibilitate și bunăstarea rezidenților.

10 motive să îți rezervi chiar acum apartamentul tău în H East Residence:

  • Locație ideală pentru familii sau celibatari
  • Spații verzi, zone de relaxare și loc de joacă pentru copii
  • Acces facil la multiple mijloace de transport în comun
  • Servicii de administrare a complexului asigurate de o echipă de profesioniști
  • Peste 800 de locuri de parcare
  • Spații de depozitare (boxe)
  • Acces securizat, sisteme de supraveghere CCTV și post de pază în complex
  • Apartamente mobilate și utilate (la cerere)
  • Stații de încărcare pentru vehicule electrice
  • Servicii de administrare a proprietății (pentru investitori)

Bucură-te de viață din plin și alege să locuiești într-un complex rezidențial construit conform standardelor moderne, care îți asigură confortul de care ai nevoie!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă