Denisa Tănase, investiție în domeniul frumuseții

Artista a intrat în rândul vedetelor care și-au făcut curaj și au investit în propria afacere.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2018 - 15:40

Cântareața promovează de ceva vreme o gamă de măști de față coreene, produse care sunt folosite de femeile din lumea întreagă.

Iată ce spune vedeta despre aceste măști și care sunt produsele pe care le folosește chiar ea pentru a avea un ten de invidiat!

„De când le-am descoperit, le-am introdus în ritualul meu de frumusețe și îngrijire. Masca de față cu argint este preferata mea, pentru că am tenul uscat, iar aceasta oferă hidratare intensă și un luciu extrem de sănătos tenului, o strălucire aparte care îți face tenul atât de luminos încât nu îți mai vine să  aplici make-up peste. O alternez în schimb cu cea verde - cu extract din melc, spirulină și alge, pentru ten sensibil, acneic și mai ales atunci când sunt arsă de soare. Pe aceasta o aplic și peste vergeturi. Cea din aur este pentru toate tipurile de ten, este anti-ageing și conține aur, colagen și caviar. Iar cea neagră este pentru tenul gras și porii dilatați, din cărbune activ.

Măștile de ochi le aplic în zona cearcănelor, dar și pe șanțurile nazogeniene. Conțin hidrogel și hidratează intens zona, astfel că ajută la umplerea ridurilor sau a zonelor în care fața își pierde din volum.”

Comentarii