18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleDemi Moore a dezvăluit că a fost violată când avea 15 ani

Demi Moore a dezvăluit că a fost violată când avea 15 ani

Incidentul a avut loc în casa ei, după cum a povestit. Moore a spus că a fost violată de un bărbat care a susţinut că i-a plătit mamei ei 500 de dolari.

Actriţa în vârstă de 56 de ani a povestit că a ajuns acasă unde l-a găsit pe bărbatul mai în vârstă, care o cunoştea pe mama ei. 

După ce a violat-o, Moore susţine că el a spus că mama ei o vânduse. 

În cartea de memorii „Inside Out”, lansată vineri, Moore scrie: „A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”.

Mama lui Demi Moore a fost alcoolică şi, potrivit actriţei, o lua cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998.

Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, ea a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie”.

Moore, cunoscută din filme ca „Ghost”, „A Few Good Men” şi „Indecent Proposal”, a dedicat autobiografia mamei ei şi celor trei fiice pe care le are cu fostul soţ Bruce Willis.

Actriţa a mai dezvăluit în carte că mama ei a încercat prima dată să se sinucidă când Moore avea 12 ani, iar intervenţia ei i-a salvat viaţa.

În interviul din emisiune a spus că astfel de tentative au mai avut loc şi că prima i-a schimbat complet viaţa.

Demi Moore a scris în carte şi despre problemele pe care le-a avut cu drogurile şi alcoolul la jumătatea anilor 1980. A mai suferit o cădere în 2012, la finalul mariajului cu Ashton Kutcher, când fiicele ei nu-i mai vorbeau şi ea cântărea 46 de kilograme. I s-a făcut rău în timpul unei petreceri şi a fost spitalizată după ce a fumat canabis sintetic şi a inhalat oxid de azot, potrivit The New York Times.

„Cred că întrebarea fundamentală pe care mi-am adresat-o a fost: cum am ajuns aici? M-am orbit şi m-am pierdut”, a adăugat ea.

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă