Declarație incredibilă a Ioanei Ginghină: Voi face cursuri de dans la bară

În vârstă de 42 de ani, Ioana Ginghină a trecut peste divorț, ba mai mult, și-a descoperit o nouă pasiune: dansul la bară.

Share

Rl online 0 comentarii

08.11.2019 - 21:17

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros și cu multe implicații, Ioana Ginghină arată mai bine ca niciodată, iar asta se datorează faptului că a început să acorde o mai mare atenție propriei persoane. Astfel, ea a descoperit pasiuni la care nici nu visa atunci când era o femeie căsătorită.

"Mai nou, după ce am văzut filmul «Hustlers», încerc să-mi găsesc undeva cursuri de dans la bară. Nu pentru că vreau să-mi schimb domeniul de activitate, ci pentru că sunt foarte mulți mușchi puși la muncă atunci când faci genul ăsta de sport. Plus că nu se știe niciodată ce rol vreodată voi primi, așa că mi s-a părut foarte interesant. Mi-am adus aminte că am și o prietenă care face deja asta și am zis că vreau și eu", a povestit amuzată actrița.

În timp ce mulți oameni încă au o prejudecată în ceea ce privește dansul la bară, actrița e convinsă că nu e nimic rușinos în acest tip de activitate: "O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară. Eu le apreciam și așa, pentru că știu că este foarte greu ce fac ele".

Comentarii