Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rl online

Actualizat: 21.08.2018 - 09:48

Debut catastrofal în box-office-ul american pentru un film cu Kevin Spacey

Rl online

Actualizat: 21.08.2018 - 09:48

Inspirat de o poveste adevărată, "Billionaire Boys Club" a fost difuzat doar în 11 săli de cinema din Statele Unite, obţinând încasări de 618 de dolari în weekendul de lansare, potrivit cifrelor furnizate de revista Hollywood Reporter.

"Raportat la preţul mediu al unui bilet la cinematograf, de 9,27 de dolari, înseamnă că în fiecare sală au fost în medie şase persoane", notează publicaţia.

Filmul, pe al cărui afiş îi regăsim şi pe Ansel Elgort şi pe Taron Egerton, a fost disponibil în format video la cerere începând cu luna iulie, însă acest aspect nu este suficient pentru a explica debutul său catastrofal în cinematografe.

"Sperăm că aceste acuzaţii dure cu privire la comportamentul unui individ - care nu erau cunoscute public la momentul realizării filmului, cu aproape doi ani şi jumătate în urmă şi care privesc pe cineva care nu are decât un rol secundar în 'Billionaire Boys Club' - nu vor afecta lansarea filmului", a declarat la începutul verii Vertical Entertainment, compania care distribuie filmul.

Cariera lui Kevin Spacey, recompensat de două ori la Oscaruri pentru rolurile din "The Usual Suspects" (1995) şi "American Beauty" (1999), este în cădere liberă, după ce actorul a fost acuzat de hărţuire şi agresiune sexuală de peste 12 bărbaţi din Statele Unite şi Regatul Unit.

În urma acestor acuzaţii, actorul american de 59 de ani a fost scos din serialul de succes "House of Cards", produs de Netflix, şi înlocuit pe ultima sută de metri cu Christopher Plummer în distribuţia peliculei "All the Money in the World", în luna decembrie, chiar înainte de lansare.

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine