8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe unde iti poti cumpara o masina second hand? Alege un parc...

De unde iti poti cumpara o masina second hand? Alege un parc auto profesionist

Ai la dispozitie o diversitate de medii de achizitie a unei masini la mana a doua, adusa de peste granitele tarii. Ce diferentiaza un parc auto profesionist de orice alt mediu este pasiunea autentica pentru masini. Atunci cand ownerii unui astfel de mediu de cumparare sunt pasionati de acest domeniu, vei resimti acest lucru in fiecare etapa prin care vei trece in procesul de achizitie.

Te vei putea bucura de profesionalism, de garantia increderii, de suport, de informatii complete si verificate, de beneficii dedicate cumparatorilor si asa mai departe. Va fi mai usor pentru tine sa te asiguri ca vei face o achizitie in cunostinta de cauza, chiar si atunci cand nu esti un expert in domeniul tehnic. Mai usor decat sa interactionezi cu persoane fizice care isi vand propriile masini, va fi sa achizitionezi una rulata in afara tarii, dintr-un parc auto profi.

 

Un parc auto iti ofera garantia increderii, chiar si atunci cand nu esti expert auto

Una dintre principalele provocari pe care le intampina soferii aflati in cautarea unei masini la mana a doua este garantia increderii. Numeroase situatii din realitate au dezvaluit modalitati prin care negostorii de masini (supranumiti si „samsari”), profita de lipsa de cunostinte tehnice din domeniul auto a viitorilor cumparatori. Dincolo de omiterea unor detalii valoroase, negostorii comunica, de cele mai multe ori, chiar informatii eronate. In astfel de situatii, cei care fac achizitia masinii si devin proprietari descopera cu mult mai tarziu dupa efectuarea platii, neajunsurile autoturismului in cauza. Vizita la service-urile auto, pentru expertiza tehnica, a solutionat partial aceasta problema. Timpul scurt de verificare si realitatea faptului ca aceste masini sunt la mana a doua, si nu produse noi, nu dezvaluie 100% toate posibilele probleme.

Un parc auto profesionist este cel care iti poate oferi garantia increderii intr-un procent maxim. Beneficii oferite cumparatorilor de masini, precum garantia service, au aparut tocmai din acest context istoric al pietelor de negustori. Atunci cand iubitorii auto isi pierdusera increderea de a mai beneficia de suport in procesul de achizitie a unei masini second hand, au aparut aceste medii de cumparare ce ofera sprijin de la A la Z in procesul de achizitie. Un parc auto iti poate oferi si alte avantaje, ce vor ajuta cu siguranta: test drive complet si gratuit, posibilitatea de a accesa rapid un program de finantare sau alte metode flexibile de plata, serviciu de buy back garantat, garantia numarului de kilometri, pe langa garantie service.

 

Garantie service pentru 12 luni de la achizitie, oferita de un parc auto second hand 

Cu un astfel de avantaj, experienta de a achizitiona o masina este o placere, si nu un context care sa iti genereze stres. Autogeist.ro sunt cei care ofera acest pachet de beneficii, inclusiv garantie service pentru 12 luni de la achizitie. Mai mult decat un parc auto profesionist, Autogeist.ro este un mediu creat de si pentru iubitorii de masini. Vei fi intampinat cu seriozitate, deschidere, profesionalism si multa pasiune pentru tot ceea ce inseamna auto. Ai la dispozitie si o platforma online, aici unde iti poti alege masina pe care ti-o doresti dintr-un portofoliu generos, care iti ofera si toate informatiile esentiale pentru a-ti usura alegerea. Bucura-te de experienta de achizitie si fa-ti planurile de calatorii!

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă