Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce să folosești mai des apa termală

Apa termală aduce adevărate beneficii pentru orice tip de ten. Folosită atât pentru curăţarea tenul, cât şi pentru calmarea lui, apa termală este esenţială pentru îngrijirea adecvată a pielii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2018 - 13:30

Apa termală este o apă bogată în minerale rare şi oligo-elemente (fier, magneziu, siliciu, mangan, calciu), cu proprietăţi benefice asupra pielii şi care este imposibil de reprodus în laborator.

Folsirea apei termale este esenţială pentru îngrijirea adecvată a tenului, deoarece respectă echilibrul pielii, ajutând la calmarea şi decongestionarea ei. Astfel, de câte ori simţi nevoia de a-ţi reîmprospăta şi curăţa tenul pulverizează apa termală, după care şterge uşor cu un şerveţel surplusul rămas pe piele.

În special vara, când tenul este mai încărcat de praf şi expus radiaţiilor solare se recomandă folosirea zilnică a apei termale deoarece aceasta  are un efect regenerant şi calmant. 

Există mai multe beneficii pe care le aduce utlizarea apei termale:

Stimulează regenerarea celulară şi tisulară datorită conţinutului bogat în magneziu.

Protejează ţesuturile, deoarece conţine calciu.

Nu irită pielea, fiind potrivită chiar şi pentru tenul sensibil şi acneic.

Are efect anti-inflamator, prevenind iritaţiile, roşeaţa sau inflamarea pielii.

Se poate folosi după epilat sau bărbierit.

Se poate folosi pentru fixarea machiajului.

Comentarii